НачалоНовини за криптовалутиОбещаващи криптовалутиЗащо InQubeta е най-важното стартиране на AI монети

Защо InQubeta е най-важното стартиране на AI монети

-

Защо InQubeta е най-важното стартиране на AI монети след Fetch.ai и Bittensor

Токените за криптовалута, свързани с изкуствения интелект (AI), стават все по-популярни на дигиталния пазар. Това се дължи на бързото глобално навлизане на изкуствения интелект в реалния свят.

AI е индустрия, която притежава огромни възможности, които могат да подобрят развитието на цифровия и реалния свят. Няколко проекта за криптовалута, свързани с AI, стартираха наскоро и осигуриха значителни печалби за инвеститорите. AI крипто проекти като Fetch.ai (FET) и Bittensor ( TAO) създадоха вълнение, когато стартираха.

Сега InQubeta (QUBE) е всичко, за което могат да говорят инвеститорите и експертите. Този токен значително надмина опитни AI крипто проекти поради своята уникалност и полезност. InQubeta се превърна в най-важното стартиране на AI досега поради плановете си за стартиращи AI компании и инвеститори.

InQubeta (QUBE) пленява инвеститорите с плановете си за максимизиране на производството на ИИ и възвръщаемостта на инвестициите

InQubeta е вълнуващ нов проект за криптовалута, който запознава инвеститорите с многото предимства, представени от пазара на AI. Този прогресивен проект има за цел да ускори развитието на AI технологията чрез набиране на капитал за малки предприятия с AI.

InQubeta планира да осъществи това чрез групово финансиране и частични инвестиции. Използвайки своя най-добър NFT пазар, InQubeta позволява на стартиращи фирми с изкуствен интелект да секат базирани на дялово участие NFT активи за частични инвестиции.

По този начин инвеститорите ще вложат парите си в бизнеса, в който вярват, а стартиращите фирми ще получат финансиране. Проектът също така предлага страхотни стимули за притежателите на токени QUBE чрез своя протокол за залагане.

Вижте още  Прогноза за цената на GMX, тъй като GMX се срива с 6,5%

Управляващата валута на тази бързо развиваща се платформа е дефлационен токен ERC20, известен като QUBE. Токените QUBE наблюдават и изпълняват всички транзакции в мрежата на InQubeta.

С този токен инвеститорите могат да участват в залагане и търговия с NFT и да притежават частични дялове в стартиращи AI компании. Това са някои от причините, поради които се смята, че този токен е най-добрата криптовалута, в която да инвестирате в момента.

Fetch.ai е базиран на блокчейн проект за криптовалута, създаден за потребители и любители на AI. Платформата използва блокчейн технология и машинно обучение (ML), за да изпълнява своите програми.

Предоставя услуги на AI платформи, които подобряват дизайна и развитието на AI. Монетата FET работи и захранва системата на Fetch.ai, включително плащания на такси за газ и всички мрежови обмени. Забележително нещо за Fetch.ai е, че е децентрализиран и може да позволи насърчаването на икономически дейности от софтуерни агенти.

Въпреки това, FET се бори да се конкурира с нови проекти, като InQubeta, чието силно присъствие на пазара накара експертите да нарекат токена QUBE следващия AI крипто крал.

Bittisensor (TAO) изоставя, докато AI Crypto Universe продължава да напредва. Bittensor е блокчейн, който използва протокола с отворен код, за да осигури мащабируемост на своята мрежа. Той предизвиква иновации чрез интензифициране на производството на изкуствен интелект чрез модели за обучение.

Bittensor е добре известен с това, че възнаграждава пазара на AI със своята полезност. TAO е токенът, който управлява всички операции в мрежата Bittensor. Въпреки че тази криптовалута е направила впечатление на инвеститорите в миналото, тя не успя да го направи през последните месеци, тъй като инвеститорите търсят нови вълнуващи възможности.

Вижте още  SEC официално признава приложението на BlackRock

InQubeta постави нов стандарт, чието емулиране може да отнеме време на TAO.

Резюме

InQubeta придоби популярност като най-добрата криптовалута за инвестиране на цифровия пазар днес. Това е така, защото изключителните характеристики, които притежава, са трудни за пренебрегване. InQubeta е проект с голямо отличие със своята полезност, успешна предварителна продажба и топ пазар на NFT.

Като първият проект за криптовалута, който генерира средства за разработчиците на AI и техния бизнес, InQubeta носи сензационни иновации. InQubeta ще съществува дълго време и инвеститорите, които се стремят да извлекат най-много печалби, трябва да се присъединят към предварителната продажба днес.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама