НачалоНовини за криптовалутиНовини за Кардано /ADAОснователят на Cardano се присъединява към търсенето на НЛО

Основателят на Cardano се присъединява към търсенето на НЛО

-

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън се присъединява към търсенето на извънземни и НЛО

Основателят на Cardano, Чарлз Хоскинсън, потвърди в Twitter, че е част от експедиция, която търси „метеор от междузвезден произход“, който се разби на Земята от космоса през 2014 г.

Министерството на отбраната на Съединените щати потвърди произхода на метеора още през 2019 г., а търсенето му се провежда от проекта „Галилео“, който е част от Харвардския университет. Проектът се ръководи от професора от Харвард Ави Льоб и неговия ученик Амир Сирадж.

Основателят на Cardano инвестира в търсене на извънземни През март 2023 г. Чарлз Хоскинсън, основателят на Cardano, инвестира 1,5 милиона долара в проекта Галилео. На 16 юни Хоскинсън потвърди присъствието си с изследователите на брега на Папуа Нова Гвинея в Тихия океан, споделяне на актуализации чрез поредица от туитове.

В един от своите туитове той спомена, че има още много неща за покриване и че те все още не са започнали да използват шейната на шлюза. Междувременно Loed, друг член на експедицията, поддържа блог, в който предоставя ежедневни актуализации на напредъка на експедицията до момента.

В публикация от 16 юни той спомена откриването на манганово-платинена жица с уникален модел на изобилие, който се различава от обикновено достъпните търговски продукти. Учените, участващи в експедицията, са силно убедени в съществуването на извънземен живот и спекулират, че метеорът, който се разби в океана, всъщност е фрагмент от неидентифициран летящ обект.

През март 2022 г. основателят на Cardano каза, че е инвестирал в проект, целящ да възкреси вълнестия мамут с цел да пренесе блокчейн в „полето на изчезване“.

Вижте още  Революция в децентрализацията на Cardano

Как се справя ADA?

Родната криптовалута на Cardano, ADA, претърпя спад в стойността си през последните няколко седмици. Според данните на CoinMarketCap токенът е загубил приблизително 1,72% от стойността си през последната седмица.

От 1 юни 2023 г., когато беше на цена около $0,3751, ADA спадна до около $0,2766 на 18 юни 2023 г., отбелязвайки спад от 18,9% този месец.

Неотдавнашното низходящо ценово действие на ADA може да се отдаде на продължаващите съдебни дела, пред които са изправени Binance и Coinbase от Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC). Тези правни предизвикателства предизвикаха опасения сред инвеститорите, което накара някои да продадат криптовалутата, която държаха, включително ADA.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама