НачалоНовини за криптовалутиНовини за Алткойни / AltCoinsЦената на хибридната борса Tradecurve достига нови висоти

Цената на хибридната борса Tradecurve достига нови висоти

-

Цената на хибридната борса Tradecurve достига нови висоти, SHIB и ADA са надолу

Пазарът на криптовалути преживя справедлив дял от възходи и падения, като много от тях претърпяха значителни корекции на цените на монетите от техните най-високи стойности за всички времена. В тази статия ще проучим скорошното представяне на две популярни криптовалути, Shiba Inu и Cardano, които станаха свидетели на значителни спадове, както и впечатляващия възход на Tradecurve, уникална платформа в своята фаза на предпродажба, която достигна нови висоти в цената си траектория.

Shiba Inu (SHIB): Разходка с влакче в увеселителен парк

Shiba Inu, базирана на мемове криптовалута, която привлече значително внимание през последните няколко години, рязко намали цената си. След като достигна най-високата си стойност за всички времена (ATH) от $0,00008616, Shiba Inu се изправи пред период на предизвикателство, като стойността му се срина с повече от 90%. Тази корекция не е уникална за Shiba Inu, тъй като цялостният пазар на криптовалути преживя низходяща тенденция, засягаща много алткойни.

Според данни, предоставени от Glassnode, Shiba Inu има проблеми с генерирането на ново търсене от тази седмица. Растежът на мрежата Shiba Inu в новоразработените адреси е намалял от 11 юни насам. Той е намалял със 133% между 11 юни и 14 юни, преминавайки от 3838 на 1646 нови адреса на портфейла.

Shiba Inu търгува ръце на $0,000006899 с пазарна капитализация от $4 милиарда, ръст от 1,92% през последните 24 часа.

Cardano (ADA): Опитва се да се ориентира през пазарната волатилност

Cardano, блокчейн платформата, създадена за интелигентни договори, също е изправена пред значителна корекция на цената от своя ATH от $3,09. Въпреки стабилните основи на проекта и отдадената общност, цената на Cardano е спаднала с над 90%. Волатилността на пазара на криптовалута, съчетана с външни фактори като регулаторни опасения, допринесе за този спад на Cardano.

Вижте още  Margex Copy Trading: революция в търговията с криптовалута

Наскоро Celsius направи публично достояние своя избор да продаде притежанията на алткойни на своите потребители. Това развитие е забележително, защото Cardano е една от малкото монети, съставляващи по-голямата част от криптовалутните резерви на платформата.

През последния месец Cardano загуби повече от 28% от стойността си, което накара много инвеститори да поставят под въпрос потенциала му за дългосрочен растеж. Cardano има стойност от $0,2693 с пазарна капитализация от $9,3 милиарда, увеличение от 2,31% само през последния ден.

Tradecurve (TCRV): Издига се над пазарния смут

На фона на мечите настроения на пазара, които повлияха на Shiba Inu и Cardano, Tradecurve, предстояща хибридна борса, успя да преодолее тенденцията и да достигне нови висоти в ценовата си траектория.

Хибридният характер на Tradecurve позволява безпроблемно търговско изживяване, съчетавайки ликвидността и достъпността на централизираните борси със сигурността и потребителския контрол на децентрализираните платформи.

Този иновативен подход намери отзвук сред потребителите, което доведе до повишено търсене и впоследствие повиши цената на собствения токен на Tradecurve, TCRV, който сега е в Етап 4 от своята предварителна продажба.

Tradecurve предлага набор от усъвършенствани инструменти и функции за търговия, включително автоматизирани и AI търговски ботове, копиране на търговия и достъп до търговска академия на metaverse. Тези функции са предназначени да помогнат на начинаещи и опитни търговци при вземането на информирани търговски решения и оптимизирането на техните стратегии за търговия.

Tradecurve също набляга на поверителността и сигурността, с политика без регистрация KYC (Опознайте своя клиент) и обявяване на собствено внедряване на доказателство за резерви (PoR).

Това означава, че търговците могат да имат достъп до платформата и да търгуват всички деривати в един акаунт, без да преминават през дълъг процес на проверка, като подобряват поверителността на потребителите, като същевременно увеличават доверието и прозрачността, което ще предотврати евентуален срив в стил FTX.

Вижте още  Kangamoon, Floki, Bone ShibaSwap – Вашият път към печалби?

TCRV има стойност от $0,018, зашеметяващо увеличение от 80% от началната цена от $0,01. Освен това се очакват още повишения на цените, тъй като предварителната продажба продължава. Някои анализатори дори смятат, че ICO на Binance е добро сравнение за неговата ценова траектория. ICO на Binance стартира през 2017 г. само за $0,11, но сега търгува на $247.

С Tradecurve, предоставящ повече функции, възможност за търгуване на всички деривати в една сметка, като същевременно се използва криптовалута като обезпечение, и още – тази платформа може много добре да съперничи на Binance, а TCRV може да види същата или по-висока оценка за много по-бързо време.

Пазарни експерти дори прогнозираха, че TCRV може да отбележи 50-кратен растеж по време на предварителната си продажба, така че ако се интересувате да се възползвате от това покачване, регистрирайте се за нейната предварителна продажба по-долу.

Последни новини

ARK Invest на Cathie Wood придобива акции на SoFi

SoFi се оттегля от криптовалутата ARK Invest купува акции на SoFi за 1,5 милиона долара в деня на съобщението за напускане на крипто от SoFi ARK Invest,...

В Обединеното кралство: Крипто инвеститорите получават предупреждение

HMRC на Обединеното кралство въвежда система за доброволно разкриване на крипто данъци Приходната и митническата служба на HM на Обединеното кралство (HMRC) стартира система за доброволно...

Bybit е изправен пред потенциални проблеми

CFTC призовава Coinbase за потребителски данни, свързани с Bybit, сред регулаторен контрол Съобщава се, че Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) е поставила своя регулаторен...

Standard Chartered прогнозира биткойн да надхвърли $100 000 до 2024 г.

Standard Chartered повтаря възходяща перспектива, прогнозира, че биткойнът ще достигне $100 000 през 2024 г. на фона на одобрения на спот ETF в САЩ Standard Chartered,...

Най-популярни

Реклама