НачалоНовини за криптовалутиXRP надминава BTC и ETH по скорост и цена

XRP надминава BTC и ETH по скорост и цена

-

Нова ера на крипто транзакциите

XRP скорост на транзакция и ниски такси превъзхождат BTC и ETH, революционизирайки крипто транзакциите. XRP на Ripple се очертава като водеща криптовалута, предлагаща несравнима скорост и минимални такси.

Превъзходното представяне на XRP загатва за нова ера, оставяйки BTC и ETH зад гърба си. В едно новаторско развитие, XRP постигна това, което малцина биха могли да предвидят – той надмина биткойните (BTC) и Ethereum (ETH) по отношение на скоростта на транзакциите и разходите.

Тази изключителна производителност за разбиране революционизира начина, по който ние и взаимодействаме с криптовалутите. Скоростта на транзакцията на XRP е само 1-3 секунди, далеч от 10 минути до 1 ден и 1-10 минути, изисквани съответно от BTC и ETH.

Още по-впечатляваща е неговата транзакционна цена. При незначителните $0,00001 това прави таксите за транзакции от $50+ на BTC и ETH да изглеждат прекомерни.

Скорост на SWIFT транзакция: 3-7 дни
Такси за SWIFT транзакция: $50+Биткойн скорост на транзакция: 10 минути-1 ден
Такси за биткойн транзакция: $50+Ethereum скорост на транзакция: 1-10 мин.
Такси за ETH транзакция: $10+$XRP Скорост на транзакция: 1-3 секунди
Такси за XRP транзакции: $0,00001#XRP

През последните седмици се наблюдава увеличение на цената на XRP, възходяща тенденция, която се поддържа въпреки делото на SEC срещу Ripple, компанията майка на XRP. Тази устойчивост е доказателство за потенциала и пазарната увереност на XRP.

Един от ключовите фактори, влияещи върху представянето на XRP, е продължаващото дело на SEC срещу Ripple. Въпреки това, XRP успя да спечели 200% стойност спрямо биткойн, откакто делото беше заведено в края на 2020 г., сигнализирайки за вероятно обръщане на възходящия тренд в краткосрочен план.

Вижте още  Предстоят многократни спот одобрения на биткойн ETF

Мениджърът на крипто фонда Томас Кралоу си е поставил амбициозна цел от $30 за XRP, цитирайки потенциала на алткойна за по-висока пазарна активност. През последните тридесет дни цената на XRP се покачи със 7,1%, от $0,4390 до $0,55832.

Това, съчетано с данни от Google trends, разкрива допълнителен потенциал за пазарна активност. Гледайки напред, има две големи събития, които биха могли значително да повлияят на ралито на XRP през следващите три месеца: потенциалното IPO на Ripple и резултатът от делото срещу SEC.

И двете събития биха могли да действат като катализатори за цената на XRP, като я тласнат към нови върхове за всички времена. Въпреки текущите пазарни условия, XRP е подценен на цена от $0,4870, което предполага, че има бичи потенциал в XRP.

Със своята несравнима скорост на транзакции и минимални такси, XRP не само променя пейзажа на транзакциите с криптовалута, но също така загатва за светло бъдеще.

Последни новини

В Обединеното кралство: Крипто инвеститорите получават предупреждение

HMRC на Обединеното кралство въвежда система за доброволно разкриване на крипто данъци Приходната и митническата служба на HM на Обединеното кралство (HMRC) стартира система за доброволно...

Bybit е изправен пред потенциални проблеми

CFTC призовава Coinbase за потребителски данни, свързани с Bybit, сред регулаторен контрол Съобщава се, че Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) е поставила своя регулаторен...

Standard Chartered прогнозира биткойн да надхвърли $100 000 до 2024 г.

Standard Chartered повтаря възходяща перспектива, прогнозира, че биткойнът ще достигне $100 000 през 2024 г. на фона на одобрения на спот ETF в САЩ Standard Chartered,...

Артър Хейс смята третирането на Binance и CZ от САЩ за „абсурдно“

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX Артър Хейс критикува властите на САЩ за несправедливо насочване към Binance и CZ, цитирайки пристрастие срещу трансформиращия потенциал на...

Най-популярни

Реклама