НачалоНовини за криптовалутиОбещаващи криптовалутиDeFi Platform Level стартира Omnichain Liquidity Marketplace

DeFi Platform Level стартира Omnichain Liquidity Marketplace

-

Началното на DeFi платформа Omnichain. Пазар на ликвидност на Arbitrum

Level, водеща постоянна децентрализирана борса, избра Arbitrum като следващата платформа за внедряване на своя протокол, следвайки планове за революция в начина, по който хората се ангажират с DeFi и трансформиране на търговското изживяване.

В официално съобщение днес платформата е развълнувана да разкрие своя забележителен успех в опита си да разшири обхвата си до екосистемата Arbitrum. След като стана свидетел на феноменален растеж през първите няколко месеца от стартирането, обемът на търговия на Level скочи до $20 милиарда само през първата половина на 2023 г.

Постиженията на екосистемата включват генериране на над $400 000 такси, привличане на повече от 1000 членове на общността и достигане на $1 милиард в обем на търговия само за 55 дни. Трябва да се отбележи, че най-високият дневен обем на търговия на Level достигна $339 милиона, което представлява значителна част от общия обем на Perp DEX.

С фокус върху прозрачността и децентрализацията, Level се отличава от своите конкуренти, като разработва своя собствена кодова база от нулата и е пионер в системата за траншове в DeFi. Двойният модел на токеномика на LVL и LGO допринесе за растежа на платформата, като приходите се разпределят между различни заинтересовани страни, включително LLP, участници в LVL и LGO, съкровищницата на DAO и разработването на протоколи. Тези усилия доведоха до приблизително $10 милиона ликвидни активи в съкровищницата на Level.

За отбелязване е, че Arbitrum се очертава като естествен избор за разширяване на Level поради своята ликвидност, потребителски профил, ежедневни активни потребители и дневен обем на транзакциите. Оценявайки множество вериги, DAO на Level гласува в полза на Arbitrum, която в момента се класира като четвъртата верига по обща заключена стойност (TVL) и може да се похвали с процъфтяваща потребителска база, базирана на DeFi.

Вижте още  Wall Street Memes Crypto набира $4 милиона само за 10 дни

Въпреки опасенията, че активността на Arbitrum ще намалее след ARB Airdrop, мрежата демонстрира устойчив растеж на уникалните адреси и стабилно увеличение на дневния обем на транзакциите, средно около 1 милион на ден.

Освен това преминаването към Arbitrum не само привежда Level в съответствие с дома на отвореното сътрудничество на DeFi, но също така предоставя възможности за нови продукти и партньорства с други протоколи. Нивото предвижда сътрудничество с агрегатори на доходност, парични пазари и други деривати, за да подобри допълнително предложенията на екосистемата.

Докато разширяването до Arbitrum е приоритет, Level има по-големи амбиции да се превърне в ключов компонент на по-широката omnichain инфраструктура. Чрез активно търсене на партньорства с проекти от ниво 1, Level има за цел да затвърди позицията си в DeFi пространството и да разшири своя обхват и полезност в цялата индустрия. Дългосрочната визия за Level е да се превърне в многоверижен агрегатор на ликвидност, обединяващ фрагментирана ликвидност в различни екосистеми в единен пул за безпроблемна търговия, размяна и вземане на заеми.

Въпреки това търговците и ентусиастите на DeFi могат да влязат в екосистемата на Level, като получат достъп до широка гама от активи на сини чипове, участват в търговски дейности и участват в екосистемата чрез закупуване на LVL токени. Разширяването на Level до Arbitrum бележи вълнуващ крайъгълен камък в неговото пътуване с omnichain, обещавайки изключителен растеж и преосмислено търговско изживяване.

Последни новини

Bybit е изправен пред потенциални проблеми

CFTC призовава Coinbase за потребителски данни, свързани с Bybit, сред регулаторен контрол Съобщава се, че Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) е поставила своя регулаторен...

Standard Chartered прогнозира биткойн да надхвърли $100 000 до 2024 г.

Standard Chartered повтаря възходяща перспектива, прогнозира, че биткойнът ще достигне $100 000 през 2024 г. на фона на одобрения на спот ETF в САЩ Standard Chartered,...

Артър Хейс смята третирането на Binance и CZ от САЩ за „абсурдно“

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX Артър Хейс критикува властите на САЩ за несправедливо насочване към Binance и CZ, цитирайки пристрастие срещу трансформиращия потенциал на...

Чарли Мънгър, твърдият критик на биткойн почина на 99

Легендарният инвеститор и биткойн скептик, Чарли Мънгер, почина на 99 години: Поглед към неговата противоречива история с крипто Чарли Мънгер, влиятелният заместник-председател на Berkshire Hathaway и...

Най-популярни

Реклама