НачалоДруги крипто новиниПредефиниране на сигурността в крипто съхранението

Предефиниране на сигурността в крипто съхранението

-

Arculus: Предефиниране на сигурността и самостоятелната защита в крипто съхранението

Тъй като светът на криптовалутите и NFT продължава да се разширява, необходимостта от сигурни решения за съхранение стана първостепенна. Arculus®, разработен от CompoSecure, е авангарден портфейл за студено съхранение, който предлага елегантен, удобен за потребителя и много сигурен начин за съхранение и управление на цифрови активи.

В основата на Arculus Cold Storage Wallet е Arculus Card и Arculus App, които работят в тандем, за да защитят вашите активи. Картата Arculus включва защитен елемент CC EAL6+, който сигурно генерира и съхранява вашите ключове офлайн, като ги предпазва от потенциални опити за хакване.

С чип, устойчив на подправяне, и истинско произволно генериране на ключове (TRNG), Arculus Card гарантира несравнима сигурност за вашите цифрови активи, така че можете безопасно да купувате, изпращате, съхранявате, разменяте, споделяте и получавате активи.

Arculus издига сигурността на следващото ниво, като използва уникална 3-факторна система за удостоверяване, включително „нещо, което сте, нещо, което знаете и нещо, което имате“.

Приложението Arculus използва вашите уникални биометрични данни като първа стъпка за удостоверяване (нещо, което сте вие), последвано от въвеждане на 6-цифрен ПИН (нещо, което знаете). Последният фактор за удостоверяване е докосването на вашата Arculus Card (нещо, което имате) към вашето мобилно устройство.

Картата използва NFC технология за сигурна комуникация с вашето мобилно устройство. Този стабилен процес на удостоверяване гарантира най-добрата защита за вашите цифрови активи.

Когато преминавате през много простия процес на настройка на портфейла, имате възможност да избирате между фраза за възстановяване от 12 думи и 24 думи. Тази фраза за възстановяване никога не се съхранява или споделя от Arculus, което гарантира истинска самостоятелна защита на вашите активи. Вие сте единственият пазител на фразата за възстановяване.

Вижте още  Deutsche Bank инициира услуги за попечителство на криптовалута

Arculus не само дава приоритет на сигурността, но също така предлага несравнимо удобство и лекота на използване. Елегантният дизайн на метална карта на Arculus излъчва престиж и познатост, наподобявайки традиционна разплащателна карта. Този уникален форм фактор ви позволява да носите Arculus Card със себе си в портфейла си, осигурявайки лесен достъп за управление на вашите активи в движение.

В бързо развиващия се пейзаж на криптовалути и NFT, Arculus се откроява като най-доброто решение за студено съхранение. Разработен от CompoSecure, доверен финтех лидер, Arculus безпроблемно комбинира усъвършенствани функции за сигурност с удобен за потребителя дизайн.

Със своето офлайн хранилище за ключове и CC EAL6+ сертификат, Arculus Cold Storage Wallet предлага несравнима сигурност и спокойствие. Неговият елегантен метален формат на картата лесно се побира в портфейла ви, осигурявайки сигурно и преносимо решение за съхранение на вашите ценни цифрови активи.

Прегърнете бъдещето на сигурната защита на цифровите активи с Arculus и изпитайте ново ниво на увереност, както никога досега.

Последни новини

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Zipmex Thailand спира дейността си след регулаторни изисквания

Zipmex Thailand спира търговските операции в отговор на регулаторните предизвикателства Zipmex Thailand, борса за криптовалута, внезапно преустанови дейността си в отговор на регулаторните изисквания, наложени от...

Най-популярни

Реклама