НачалоNFT крипто новиниBinance с втора NFT колекция на Кристиано Роналдо

Binance с втора NFT колекция на Кристиано Роналдо

-

Binance ще пусне втора NFT колекция на Кристиано Роналдо

Binance, най-голямата борса за криптовалута в света, наскоро обяви, че се обединява отново с легендарния футболист Кристиано Роналдо, за да стартира друга NFT колекция. Новото сътрудничество идва след изключително успешното им първо стартиране на NFT миналата година, където дебютната NFT колекция на Роналдо беше разпродадена в рамките на първата седмица.

ForeverCR7: Колекцията GOAT NFT

Роналдо е смятан от мнозина за един от най-великите футболисти на всички времена с 838 гола в кариерата до момента. Тази нова колекция ще включва запомнящи се голове, празненства и постижения от историческата кариера на Роналдо, уловени в колекция от над 29 000 NFT. Един от тях е голът с велосипед на Роналдо срещу Ювентус в Шампионската лига на УЕФА.

Подобно на първата колекция, новата колекция ще падне на 3 юли в четири нива на рядкост: Super Super Rare (SSR), Super Rare (SR), Rare (R) и Normal (N). От седемте NFT в ниво Super Super Rare, шест ще бъдат продадени чрез търг, като цените започват от $15 000. Притежателите ще имат достъп до лична тренировка с Роналдо и билети за предстоящата Binance Blockchain Week.

„Тъй като първият спад беше най-успешната NFT колекция на спортисти за всички времена, ние искахме да продължим да изграждаме и създаваме повече стойност за нашата общност с тази втора колекция“, каза съоснователят на Binance и главен маркетинг директор, Yi He.

SR и R NFT ще бъдат достъпни за закупуване, започвайки съответно от $200 и $30, докато останалите 28 000 нормални (N) варианта ще бъдат достъпни ексклузивно със закупуването на кутия ForeverCR7 на цена от $10 всяка.

Вижте още  Филм финансиран от NFT с новаторска глобална сделка

Поглед назад към успеха на първата колекция CR7 NFT

Като една от най-големите борси за криптовалута в света, Binance продължава да изгражда нови партньорства, които разширяват обхвата на спорта и крипто. Миналата година Binance пусна първата NFT колекция от 8638 първокласни NFT в четири нива на рядкост в сътрудничество с легендарния футболист Кристиано Роналдо.

Когато колекцията падна през ноември 2022 г., всички NFT бяха разпродадени в рамките на първата седмица, като NFT от най-високо ниво се продаваха на средна аукционна цена от $22 800.

Предвид огромните последователи на Роналдо в социалните мрежи, колекцията вероятно ще бъде разпродадена много скоро. Сега футболните фенове по целия свят ще имат още един шанс да притежават и събират цифрови сувенири от някои от най-запомнящите се постижения.

Феновете, закупили CR7 NFT от първата колекция, не само ще имат достъп до този 2-ри комплект, но притежателите могат да отговарят на условията за получаване на безплатни NFT Mystery Boxes и NFT с голяма рядкост от новата колекция. Всички NFT колекции на Кристиано Роналдо ще бъдат достъпни само в глобалната платформа binance.com.

Последни новини

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали

Защо цената на биткойн се покачва днес? Ръст на цената на биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали В забележителен отскок, цените на биткойн (BTC) се повишиха...

Най-популярни

Реклама