НачалоНовини за криптовалутиЗащо крипто пазарът пада днес?

Защо крипто пазарът пада днес?

-

Общата крипто пазарна капитализация (TOTALCAP) и цената на биткойн (BTC) се опитват да изчистят важни хоризонтални нива на съпротива. Стекове (STX) показват признаци на завършена корекция.

Азия може да бъде крайният победител от крипто репресиите в САЩ, тъй като фирмите за криптовалута търсят места с по-ясни регулации и по-благоприятна среда.

Крипто пазарната капитализация (TOTALCAP) достига решаваща съпротива

TOTALCAP падна в низходящ паралелен канал, откакто достигна годишен връх от $1,26 трилиона на 14 април. Движението надолу беше задържано в низходящ паралелен канал. Тъй като това се счита за коригиращ модел, се очакваше пробив от него.

След като отскочи в зоната за подкрепа от 980 милиарда долара на 15 юни, цената започна движение нагоре. Той избухна от канала на 20 юни и достигна съпротивата от $1,15 трилиона на следващия ден.

Ако TOTALCAP пробие над $1,15 трилиона, той може да премине към следващата съпротива при $1,30 трилиона. Въпреки това може да последва спад до 1,05 трилиона долара, ако бъде отхвърлен.

Цената на биткойн (BTC) се доближава до годишен връх

Цената на биткойн също избухна от низходящ паралелен канал на 20 юни. Възходящото движение доведе до връх от $30 800 на 21 юни, пропускайки нов годишен връх само с $200.

Сега цената на BTC се опитва да потвърди зоната от $30 000 като подкрепа, за да продължи да нараства.

Ако успее, цената може да се повиши до следващата съпротива при $35 000. Това ще потвърди, че тенденцията все още е възходяща и цената е достигнала дъното си.

Въпреки това, ако не успее да преодолее съпротивата, вероятно ще се случи спад до линията на съпротива на канала при $27 000.

Вижте още  Скокът на биткойн повишава алткойните

Цената на стекове (STX) се бори за премахване на съпротивата

Цената на STX падна от достигането на връх от $1,31 на 20 март. Намалението доведе до дъно от $0,43 на 10 юни. Цената отскочи след това, възстановявайки зоната от $0,05 и утвърждавайки я като подкрепа.

Броят на вълните показва, че е достигнато дъно. Увеличението от ноември 2021 г. изглежда като завършено увеличение от пет вълни (черно). Тогава последвалият спад прилича на корекция (маркирана).

Ако преброяването е правилно, цената на STX ще се увеличи до $1,40 и ще достигне нов годишен връх. Въпреки това, ако цената бъде отхвърлена при съпротива от $0,87, може да последва спад до $0,55.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама