НачалоНовини за крипто борсиBinance.US коригира забавените тегления в USD

Binance.US коригира забавените тегления в USD

-

Binance.US коригира забавените тегления в USD, но предупреждава, че предстоят още проблеми

Binance.US най-накрая разреши своите проблеми с тегленето на USD, но призна, че поправката няма да бъде постоянно решение. И моли потребителите да конвертират своите щатски долари в стабилни монети.

Борсата актуализира, че е разрешила проблема със забавените тегления със своите банкови партньори. В него се казва, че исканията за теглене ще бъдат уважени в рамките на пет работни дни.

Binance.US продължава тегленията в USD

Борсата обаче предупреди, че нейният банков партньор може да прекрати услугата в бъдеще. Следователно той помоли клиентите да конвертират своите притежания в щатски долари в стабилни монети.

И накрая, Binance.US информира, че ще конвертира оставащия баланс на потребителите в USD в USDT на „бъдеща дата“. Но не се споменава конкретна дата.

На 9 юни Binance.US обяви спиране на всички депозити и тегления в щатски долари на фона на проблеми от Комисията по ценните книжа и борсите (SEC). Той също така обяви своя план да стане борса само за крипто.

Регулаторни предизвикателства от SEC

Поради проблеми, произтичащи от делото срещу SEC, борсата страда от проблеми с ликвидността. Следователно в сряда цената на биткойн се изстреля до $138 000 за кратък период.

Каква е разликата между Binance и Binance.US? Щракнете тук, за да прочетете подробно сравнение

Освен това се съобщава, че Binance.US е трябвало да съкрати работната си сила, за да се подготви за съдебния процес.

Вижте още  Южна Корея търси оператори за борса

Последни новини

Solana DEX стават свидетели на скок в обема на търговия

Solana DEX стават свидетели на експоненциален скок в обема на търговия – разкриване на причините зад феномена Solana надмина BSC веригата на Binance, тъй като нейните...

Бившият изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред 10 години затвор

Бившият главен изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред потенциална присъда от 10 години затвор, тъй като американските прокурори ескалират съдебни действия — какво...

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Най-популярни

Реклама