НачалоНовини за МемекойниТоп избор за милионери - Меме койните LADYS, PEPE, Shiba Inu и...

Топ избор за милионери – Меме койните LADYS, PEPE, Shiba Inu и DigiToads

-

С развитието на пазара на криптовалута нова тенденция завладява инвеститорите: мем монети. Произхождайки от легендарния Dogecoin, който превърна много ранни ентусиасти в милионери, индустрията на мем монетите е свидетел на истинска златна треска.

В този бързо променящ се пейзаж непрекъснато се появяват нови DeFi проекти, което затруднява разпознаването коя може да е най-добрата крипто инвестиция. Привлекателността на огромните потенциални богатства привлича много инвеститори към нова партида мем монети — LADYS, PEPE, Shiba Inu и DigiToads (TOADS).

Тези токени, принадлежащи към категорията ERC20 монети, са сред най-добрите DeFi монети за гледане. Тази статия се задълбочава в потенциала на тези нововъзникващи звезди във вселената на мем монетите.

LADYS(ДАМИ)

Като мем монета за колекцията Milady NFT, LADYS представлява уникална комбинация от хумор и финансови иновации. Създателите му го описват като токенизиране на напълно меметично оптимизираното бяло хапче. Това е самоорганизирана мем монета, която натрупва влияние и дарява точки за карма, чар и красота.

С общо предлагане от 888 000 888 000 888 токена LADYS гарантира висока степен на сигурност. Деветдесет и четири процента от токените бяха изпратени към пула за ликвидност, като LP токените бяха изгорени и договорът беше отхвърлен. Допълнително добавяйки към привлекателността на LADYS, 1% от доставката беше пусната на всички притежатели на $PEPE и Milady NFT.

Ефективността на токена след пускането на пазара е невероятна. Ранните инвеститори станаха свидетели на възвръщаемост от над 1500% само за седмица, а броят на уникалните притежатели нарасна експоненциално, което показва възходящо настроение около тази мем монета.

PEPE(ПЕПЕ)

PEPE бързо придоби популярност сред инвеститорите като новодошъл на сцената на мем монетите. С талисмана, вдъхновен от мемето „Жабата Пепе“, тази монета добавя нотка поп култура към микса.

Вижте още  Мемовете на Уолстрийт скочиха над 10 милиона долара

PEPE започна с циркулираща доставка от 420 690 000 000 000 монети, от които 93,1% вече са изпратени към пула за ликвидност, като LP токените са изгорени. Това стратегическо разпределение на токени насърчава дългосрочна стабилност и растеж.

Пазарната капитализация на монетата PEPE скочи от пускането й на пазара, в момента на близо 420 милиона долара. Удивителният скок на токена от над 1900% е доказателство за неговия потенциал на пазара на мем монети.

Shiba Inu(шиба ину)

Shiba Inu е ветеран в сферата на мем монетите. Неговият опит с бичи и мечи пазари подчертава неговата устойчивост и капацитет да осигури на инвеститорите значителни печалби. Въвеждането на Shiba Burn Rate и неговата децентрализирана мрежа, Shibarium, възроди интереса на инвеститорите към тази някога процъфтяваща мем монета. С разрастваща се общност и последователно развитие, SHIB продължава да затвърждава мястото си в пейзажа на мем монетите.

DigiToads

DigiToads е уникална комбинация от мем монета и игрална екосистема „играй, за да спечелиш“. Използвайки силата на незаменимите токени (NFT), той предлага завладяваща среда за игри, в която играчите могат да взаимодействат със своите NFT жаби и да печелят награди. Токенът имаше впечатляващо представяне преди продажба, генерирайки почти 5 милиона долара и предизвиквайки очакване за пускането му.

Преди стартирането цената на токена ще нарасне два пъти и сегашните $0,047 ще достигнат $0,055, което гарантира възможност за печалба. Тази иновативна комбинация от игри, залагане, NFT и мем монета, заедно с обещаващата си траектория на растеж, прави DigiToads един от ключовите алткойни за гледане.

Заключение

В заключение, пазарът на мем монети се превърна в модерна златна треска, предоставяща възможности за инвеститори, желаещи да яхнат вълната. Въпреки че носят своите рискове, LADYS, PEPE, Shiba Inu и DigiToads се открояват. Докато продължават да пленяват въображението и портфейлите на крипто ентусиастите, тези мем монети доказват, че хуморът и финансите наистина могат да се смесват, създавайки уникална инвестиционна ниша в крипто пространството.

Вижте още  Нова мем монета SCRATS

Последни новини

Solana DEX стават свидетели на скок в обема на търговия

Solana DEX стават свидетели на експоненциален скок в обема на търговия – разкриване на причините зад феномена Solana надмина BSC веригата на Binance, тъй като нейните...

Бившият изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред 10 години затвор

Бившият главен изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред потенциална присъда от 10 години затвор, тъй като американските прокурори ескалират съдебни действия — какво...

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Най-популярни

Реклама