НачалоДруги крипто новиниДиректор на Ripple казва, че съдии усещат разочарованието на хората от SEC

Директор на Ripple казва, че съдии усещат разочарованието на хората от SEC

-

Техническият директор на Ripple казва, че федералните съдии сега усещат разочарованието на хората от SEC

Техническият директор на Ripple Дейвид Шварц реагира на скорошното решение по делото Coinbase срещу SEC. Техническият директор на Ripple Дейвид Шварц реагира на неотдавнашното решение по делото на Coinbase срещу SEC относно петицията на борсата за основни крипто правила.

Съдия издава нова заповед в Coinbase срещу SEC. Припомнете си, че Coinbase съди SEC през април 2023 г., за да принуди регулатора да отговори на неговата петиция от юли 2022 г., която борсата подаде с цел правило, специфично за цифровите активи. В туит вчера главният правен директор на Coinbase Пол Гревал предостави актуална информация за съдебното дело.

Според Grewal съдията от третия район Шерил Ан Краузе е постановила, че съдът ще запази юрисдикцията на делото. Третата окръг току-що постанови, че ще запази юрисдикцията си над нашето оспорване на бездействието на SEC по нашата петиция за основни правила за крипто.

Допълнителен доклад се очаква след 120 дни. Благодарни сме, че Съдът ще продължи да хвърля ярка светлина върху процес на SEC, който… — paulgrewal.eth (@iampaulgrewal)

Съдия Ан нареди на SEC да информира съда за техния напредък към получаване на препоръка за персонал на или преди 11 октомври 2023 г.

Техническият директор на Ripple казва, че това е победа В отговор на развитието, Шварц заяви, че решението е влакче в увеселителен парк. Той изрази недоволство, че съдът позволи на Комисията да се измъкне с четири месеца, за да предостави актуална информация за напредъка си към получаване на препоръка за служители.

Вижте още  Sega преосмисля крипто игрите, няма да използва основен IP

Предполагам, че най-положителното въртене, което мога да му обърна, е, че фактът, че Coinbase успя да получи някакво облекчение, вероятно е индикация, че поне част от нашето разочарование от SEC се споделя от поне още един федерален съдия и може би много повече федерални съдии.

Междувременно Шварц все още гледа на решението като на победа за Coinbase и крипто пространството, като се има предвид, че той не е очаквал нищо от делото на борсата срещу SEC. Според Шварц той смята, че делото Coinbase срещу SEC е рекламен трик.

За да бъда честен, мисля, че всички очакваха Coinbase да не получи нищо от това. Честно казано, в началото го смятах за рекламен трик. Така че в тази светлина това е победа. – Дейвид „JoelKatz“ Шварц (@JoelKatz)

Освен това техническият директор на Ripple подчерта, че скорошната заповед показва, че друг федерален съдия на САЩ споделя част от разочарованието на крипто ентусиастите с SEC.

Шварц отбеляза, че може би повече федерални съдии са в подобна позиция. Интересното е, че про-XRP адвокатът Джон Дийтън реагира на туита на Шварц.

Дийтън каза, че кумулативният ефект от разочарованието на хората е накарал председателя на SEC Гари Генслър да се превърне в политическа отговорност в изборен сезон, което потенциално може да доведе до неговото „отстраняване и по-малко агресивен подход към индустрията“. Това са кумулативните ефекти, които в крайна сметка карат Генслер да се превърне в политическа отговорност – въпреки това в година на избори – причинявайки потенциалното му отстраняване и по-малко агресивен подход към пространството. — Джон Дийтън (@JohnEDeaton1)

Вижте още  Крипто измамник заведе дело за 11 милиона долара срещу журналист

Повишено разочарование от репресиите на SEC Репресиите на SEC срещу крипто индустрията оставиха много разочаровани, оставяйки инвеститорите да се чудят за бъдещето на нововъзникващия пазар. Делото на Coinbase срещу агенцията отразява разочарованието, изпитвано от лидерите в индустрията.

Цялата индустрия усеща гнева на всяко принудително действие на SEC, което обикновено води до значително падане на цената на крипто. Струва си да се отбележи, че най-разочароващият аспект е непрекъснатата липса на регулация за управление на крипто сектора на САЩ.

Индустрията е предприела различни инициативи, за да настоява за регулаторна яснота. Един от най-значимите е Stand With Crypto NFT, стартиран от Coinbase през април. NFT символизира желанието на индустрията за регулаторна яснота за крипто сектора.

След съдебните дела на SEC срещу Binance и Coinbase, броят на изсечените Stand With Crypto NFT скочи до 152,48K.

Потребителите на Twitter, които успешно изсекоха NFT, бяха помолени да покажат емоджи със щит в потребителското си име, за да подкрепят движението.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама