НачалоДруги крипто новиниФирма за недвижими имоти подписва сделка за крипто плащане

Фирма за недвижими имоти подписва сделка за крипто плащане

-

Френска фирма за недвижими имоти подписва сделка за крипто плащане – нараства ли приемането и ползването на крипто?

Френска фирма за недвижими имоти подписа споразумение за партньорство с местния доставчик на крипто плащания, индикация, че европейската нация може да бъде следващата, която ще прегърне търговията, задвижвана от крипто.

Според Boursier, Apsys ще позволи на клиентите да плащат с крипто във всички свои търговски центрове.

Фирмата управлява моловете L’Heure Tranquille в Тур, Les Rives de l’Orne в Кан, Muse в Мец и Steel в Сент Етиен.

Сделката включва доставчика на решения за мобилно крипто плащане Lyzi и клиентите ще трябва да използват крипто, за да купуват дигитални карти за подарък от приложението Lyzi, за да плащат в ресторантите и магазините на моловете.

Но клиентите ще бъдат стимулирани да използват крипто чрез система за точки за лоялност и бонуси от типа „кешбек“. Технологията Lyzi ще преобразува крипто картите за подаръци във фиатни чрез устройствата за продажба на молове.

Crypto Pay: Приемане през март във Франция?

Фирмата за недвижими имоти вече сигнализира за намеренията си за приемане на крипто заплащане. Преди около 12 месеца компанията обяви, че нейният водещ търговски център Beaugrenelle Paris във френската столица ще започне да приема крипто плащания от типа на подаръчна карта.

В сделка, която включваше и Lyzi, Apsys обясни, че купувачите могат да купуват карти за подарък Beaugrenelle Paris за себе си или за приятели, използвайки крипто. Подаръчните карти са валидни във всички магазини и ресторанти на мола, посочват от фирмата.

Компанията също така популяризира своите карти за подаръци чрез събитие за раздаване, където раздаде криптоактиви на стойност около $550 на своите клиенти. Молът също приветства временна изскачаща крипто кабина.

Вижте още  Mixer.Money: Вашият съветник в света на криптовалутите

Напоследък Lyzi прави заглавия отвъд границата в Белгия: по-рано този месец фирмата си партнира с белгийското подразделение на френската верига за бързо хранене Black and White Burger.

Сделката показа, че всички белгийски магазини на Black and White Burger приемат плащане в „70 криптоактива“. Клиентите, които плащат крипто, също могат да купуват ексклузивни бургери, които не са достъпни за закусващи, които плащат фиат.

Голяма парижка аптека също започна да приема крипто заплащане тази година. Също тази година клоновете на Burger King в Париж пуснаха станции за зареждане на мобилни телефони, които приемат крипто плащане.

И местният POS гигант Igenico подписа сделка за крипто заплащане с френския клон на Binance през февруари.

Последни новини

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Zipmex Thailand спира дейността си след регулаторни изисквания

Zipmex Thailand спира търговските операции в отговор на регулаторните предизвикателства Zipmex Thailand, борса за криптовалута, внезапно преустанови дейността си в отговор на регулаторните изисквания, наложени от...

Взаимодействието между ликвидността в долари и цената на биткойн

Съоснователят на BitMEX хвърля светлина върху взаимодействието между ликвидността в долари и цената на биткойн Съоснователят на BitMEX Артър Хейс предвижда ръст на биткойните на фона...

Най-популярни

Реклама