НачалоНовини за крипто борсиПротиворечивото възраждане на OPNX и 3AC Venture

Противоречивото възраждане на OPNX и 3AC Venture

-

В непрекъснато развиващия се свят на криптовалутите, неотдавнашният крах на Three Arrows Capital (3AC) проправи пътя за неговите основатели, Су Жу и Кайл Дейвис, да вземат временно прекъсване. Скоро след това те се появиха на сцената с дръзко съобщение – нова платформа за криптовалута, кръстена OPNX.

Поредица от противоречия и нерегламентирано поведение за OPNX

В началото OPNX се бореше с практически несъществуващ обем на търговия. Изненадващо, въпреки падането на предшествениците му в немилост, това не попречи на някои да вложат финансовите си ресурси в начинанието. Свидетелство за тази увереност или може би дързост, дневните обеми на търговия на OPNX в момента надхвърлят 34 милиона долара.

Малко след създаването си OPNX изпадна в конфликт с регулаторните органи, обвинени в извършване на нерегламентирани дейности. И все пак основателите изглеждаха неподатливи на реакцията както от регулаторите, така и от по-широката крипто общност, избирайки да продължат напред с плановете си.

Проектите на Джу и Дейвис, след 3AC, прогресивно нарастват по амбиция. Наскоро OPNX обяви намерението си да токенизира искове за фалит на Celsius, изглежда, за да помогне на ищците на Celsius да възстановят инвестициите си.

Неортодоксални ходове: Подпомагане на една фалирала платформа с друга

Въпреки че може да повдигне вежди, че провалените основатели на една крипто платформа предоставят помощ на инвеститори от друга платформа в затруднено положение, предприемаческият плам на Джу и Дейвис остава невъзмутим.

Последното им начинание? Стартирането на лъскав нов фонд за рисков капитал.

Крипто сферата беше изненадана, когато OPNX разкри създаването на най-новия си фонд за рисков капитал, 3AC Ventures.

Очаквано, крипто общността посрещна това съобщение със скептицизъм. Настроенията бяха уместно уловени от един потребител, който отбеляза, донякъде цинично, че двамата изглежда са извлекли поуки от миналите си грешни стъпки.

Вижте още  Instacoins: Вашият портал към превъзходство в крипто

Новосъздаденият „3AC Ventures“ (различен от фалиралия хедж фонд 3AC) рекламира способността си да предлага „превъзходна възвръщаемост, коригирана спрямо риска, без ливъридж“. Потенциалните инвеститори са поканени да търсят повече информация по имейл, може би като стратегическа маневра за отблъскване на непоискани запитвания относно предишния фонд на основателите.

Какво предстои: Несигурни перспективи за 3AC Ventures

Въпреки донякъде чудотворното възстановяване на OPNX, избягвайки недоволните инвеститори и набирайки скорост, успехът на инвестиционния фонд в 3AC Ventures остава несигурен. Ще видят ли предстоящи предложения от заинтересовани страни?

Засега общността изглежда гледа на развитието с чувство за хумор, дори се шегува за назначаването на нов главен изпълнителен директор, за да вдъхне доверие в зараждащия се инвестиционен фонд.

Светът на криптовалутата е сложен, развиващ се пейзаж и историята на OPNX и начинанието 3AC добавя още един слой към неговата интрига. Докато пътуването на Джу и Дейвис продължава, това е завладяващ казус за издръжливост, дързост и безмилостен стремеж към иновации.

Последни новини

Solana DEX стават свидетели на скок в обема на търговия

Solana DEX стават свидетели на експоненциален скок в обема на търговия – разкриване на причините зад феномена Solana надмина BSC веригата на Binance, тъй като нейните...

Бившият изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред 10 години затвор

Бившият главен изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред потенциална присъда от 10 години затвор, тъй като американските прокурори ескалират съдебни действия — какво...

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Най-популярни

Реклама