НачалоНовини за криптовалутиНовини за Алткойни / AltCoinsShiba Inu в консолидация, технически анализ

Shiba Inu в консолидация, технически анализ

-

Shiba Inu в тесен диапазон на консолидация, технически анализ на Tradecurve

Криптовалутата Shiba Inu показа признаци на възстановяване в краткосрочен план. Въпреки това, той до голяма степен остава в диапазона на консолидация от 10 юни 2023 г. насам. Формирането на диапазона последва рязък спад и сега тества двегодишното дъно на криптовалутата в диапазона от $0,000005. За разлика от това, предстоящ проект, известен като Tradecurve, надмина конкуренцията си с увеличение от 20% само през последната седмица.

Shiba Inu преминава през обхват на консолидация

Стойността на криптовалутата Shiba Inu се насочва в низходяща посока и това може да се дължи на липсата на интерес към нейната екосистема през последния месец.

Родният DEX, изграден в рамките на екосистемата Shiba Inu, Shiba Swap, отбеляза спад в заключената си обща стойност (TVL) от $25 милиона на 1 юни до $22,15 милиона към 19 юни 2023 г. Това движение подчерта свиването на ликвидността и липсата на инвеститори, които се интересуват от проекти, използващи криптовалутата Shiba Inu.

На 19 юни 2023 г. Shiba Inu се търгуваше на $0,0000071. През последната седмица най-ниската точка за Shiba Inu беше $0,00000652, докато най-високата точка беше $0,00000744. През последния месец стойността на Shiba Inu е намаляла с 18,8%, докато само през последните две седмици е намаляла с 16,4%. През предходната седмица обаче той се повиши със 7,6%. Бъдещето на Shiba Inu е несигурно и инвеститорите започнаха да диверсифицират.

Tradecurve може да нарасне 100 пъти като стойност въз основа на технически анализ

Въпреки че Shiba Inu тревожи инвеститорите със скорошното си представяне и неустоимия спад на интереса около Shiba Swap, много инвеститори търсят алтернатива.

Вижте още  Биткойн търговците са на ръба

Предстоящата борса Tradecurve привлече много внимание и в момента бележи голям успех по време на предварителната си продажба. Това може да се дължи на неговото уникално предложение за стойност, тъй като съчетава деривати и крипто търговия в една платформа.

Ключов фактор, който е движещата сила зад потенциала за растеж на Tradecurve, е неговият фокусиран върху поверителността подход. Борсата премахва всички проверки при регистрация и осигурява изцяло частна платформа за търговия. Потребители от целия свят могат да търгуват с всички деривати от един акаунт, като просто отворят такъв с имейл, свържат своя крипто портфейл и направят депозит.

Tradecurve се отличава от другите борси като най-личната среда за търговия на пазара и е възможна анонимна търговия, насърчавайки търговците с високо ниво на свобода. Всеки в глобален мащаб е приет и има едни от най-ниските такси в индустрията.

Не само това, но Tradecurve предлага и достъп до висок ливъридж, започващ от 500:1, така че сделките да разширят възможностите за печалба. Функции като copy trader също позволяват на начинаещите да копират сделки от най-опитните търговци, като възпроизвеждат техния успех и това се случва чрез система, базирана на абонамент.

Има и внедряване на Proof of Reserves (PoR), което допълнително вдъхва доверие в платформата. От Академията за търговия до разширените функции за търговия и опростеното потребителско изживяване, Tradecurve е позициониран да заеме значителен дял от общия пазар за търговия.

По време на етап 4 от своята предварителна продажба, TCRV отбеляза увеличение на стойността от 20% и сега се търгува на $0,018. Токенът TCRV се използва за гласуване на управление и отстъпки за абонаментни такси и може да бъде заложен, за да позволи на всеки да печели пасивно.

Вижте още  5 избора на криптовалута за 2024 г.

Имайки предвид всичко това, анализаторите вярват, че стойността на TCRV може да нарасне с 50 пъти по време на предварителната продажба и със 100 пъти при стартирането, когато бъде представен на Tier-1 борси и на Uniswap.

Последни новини

Solana DEX стават свидетели на скок в обема на търговия

Solana DEX стават свидетели на експоненциален скок в обема на търговия – разкриване на причините зад феномена Solana надмина BSC веригата на Binance, тъй като нейните...

Бившият изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред 10 години затвор

Бившият главен изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред потенциална присъда от 10 години затвор, тъй като американските прокурори ескалират съдебни действия — какво...

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Най-популярни

Реклама