InQubeta (QUBE) набира скорост

-

Яхване на AI вълната: InQubeta (QUBE) набира скорост, тъй като инвеститорите в биткойн (BTC) разглеждат нови възможности

Предварителната продажба на InQubeta (QUBE) генерира много внимание, тъй като инвеститорите, които искат да бъдат част от революцията на изкуствения интелект (AI), се вливат в нея.

Дори притежателите на биткойни (BTC) се отказват от притежанията си в полза на токените InQubeta, докато пазарите на криптовалута преминават през мечи период. Възможността да увеличат 4 пъти своите портфейли по време на десетте етапа на предварителната продажба на InQubeta е твърде неустоима за много инвеститори.

Биткойн доведе пазарите на криптовалута до най-големия им възход през 2023 г., като цените се повишиха с над 40% по-рано през годината. Около 50% от тези печалби сега са загубени, тъй като цените на BTC се обръщат и се движат надолу.

Увеличаването на инвеститорския интерес към индустрията на изкуствения интелект е един от факторите, които тласкат инвеститорите към InQubeta. Инвестициите в AI възлизат само на $12,75 милиарда през 2015 г., но този брой скочи до $119 милиарда през 2022 г. Инвестициите в индустрията се очаква да достигнат $1,5 трилиона до 2030 г. Проекти като InQubeta, които са свързани с развитието на AI, ще се радват на значителна част от тези инвестиции.

InQubeta (QUBE) водещо нарастване на криптовалутата, управлявана от AI

Изкуственият интелект измина дълъг път през последното десетилетие, тъй като продукти, които някога са били само научна фантастика, се превърнаха в реалност. Превозните средства с възможности за самостоятелно управление вече се произвеждат масово, докато софтуер като ChatGPT пише и отстранява грешки в програми.

Вижте още  Макс Кайзър призовава Гари Генслер да се насочи към „шиткойни“

Експоненциалното нарастване на жизнеспособността на AI интелигентността го направи предпочитано сред инвеститорите. Nvidia наскоро надмина оценка от трилион долара за първи път, след като обяви, че търсенето на AI чипове се е увеличило с над 50%. Много други компании, които са свързани с прокарването на иновации в сектора на изкуствения интелект, също отбелязаха увеличение на пазарната си капитализация.

InQubeta се очерта като лидер на управляваните от изкуствен интелект криптовалути, тъй като предварителната й продажба се противопоставя на мечи пазар, привличайки глобални инвеститори.

Инвестиране в платформата на InQubeta

Инвестирането в стартиращи фирми с изкуствен интелект в платформата на InQubeta е толкова лесно, колкото закупуването на базирани на капитал незаменими токени. Стартиращите фирми създават тези токени в базираната на Ethereum блокчейн и оперативният екип на InQubeta гарантира, че отговарят на стандартите, преди да ги изброи на пазара на мрежата.

Инвеститорите преглеждат и проучват токени на пазара и решават дали искат да инвестират в някоя от компаниите. Транзакциите се извършват с помощта на токени $QUBE – местната валута на мрежата. Всички продадени NFT се прехвърлят на инвеститори, докато компаниите, които са ги направили, получават повече средства. Блокчейн технологиите и интелигентните договори гарантират, че инвеститорите получават дължимите им награди и капитал.

Платформата на InQubeta, която улеснява от всякога инвестирането в изкуствен интелект, заобикаля бариерите, които много традиционни инвестиционни носители имат, като минимални депозити, които надвишават средния годишен доход в САЩ. Заобикалянето на тези бариери също насочва повече пари в пространството на AI, помагайки иновации в индустрията.

Токените $QUBE могат да бъдат заложени, за да помогнат за защитата и работата на блокчейна. На играчите периодично се изпращат награди от специален пул, който се финансира от 5% данък върху всички транзакции за продажба на $QUBE. $QUBE токените също служат като система за управление на платформата. Притежателите могат да предлагат и гласуват по въпроси, които засягат операциите и бъдещето на платформата.

Вижте още  Изпълнителният директор на Binance изненадан, че dogecoin все още е жив

Инвеститорите в биткойн (BTC) стават нетърпеливи

За момент изглеждаше, че биткойнът се готви да се върне към цените отпреди 2022 г., но неговият възход се провали, оставяйки много притежатели разочаровани. Биткойн остава най-популярната криптовалута с най-голяма пазарна капитализация, но това не означава много за инвеститорите, които се отказват от притежанията си за шанс да увеличат 4 пъти притежанията си по време на предварителната продажба на InQubeta. Инвеститорите, продаващи биткойни в полза на токени QUBE, вероятно ще натиснат цените още надолу.

Резюме

Предварителната продажба на InQubeta се движи на AI вълната, тъй като инвеститорите в биткойн и други се стичат към нейната предварителна продажба. Иновативният подход на InQubeta за насочване на средства към изкуствен интелект, като същевременно създава възможности за инвестиции, се оказва печеливша формула.

Последни новини

Solana DEX стават свидетели на скок в обема на търговия

Solana DEX стават свидетели на експоненциален скок в обема на търговия – разкриване на причините зад феномена Solana надмина BSC веригата на Binance, тъй като нейните...

Бившият изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред 10 години затвор

Бившият главен изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред потенциална присъда от 10 години затвор, тъй като американските прокурори ескалират съдебни действия — какво...

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Най-популярни

Реклама