НачалоНовини за криптовалутиОбещаващи криптовалутиНай-доброто ръководство за нова криптовалута

Най-доброто ръководство за нова криптовалута

-

Открийте най-доброто ръководство за обещаващата криптовалута, Caged Beasts

Пазарът на мем монети изглежда постоянно се развива. Caged Beasts (BEASTS), проект, който в момента прави заглавия за новата си предпродажба, е най-новото допълнение към тази тенденция.

Целта на това ръководство е да обсъди уникалните характеристики, които отличават Caged Beasts от многото други налични мем монети

Caged Beasts: Какво е The Lowdown?

В резултат на активното ангажиране на своята общност и овладяването на нейната сила, Caged Beasts се очертава като иновативно крипто начинание, задвижвано от общественото участие и ангажираност. Има очаквания за изключителни печалби сред инвеститорите за предстоящата предварителна продажба на мемове, която предизвика вълна от вълнение.

Посветена на процъфтяващата NFT сцена, Caged Beasts иска да окаже трайно въздействие.

Възможност за печалба ли са Caged Beasts?

Без съмнение. Ако споделите вашия внимателно подбран реферален код, за да помогнете на други да придобият $BEASTS токени, ще се насладите на 20% дял от сумата, депозирана в реномирани криптовалути като Ethereum, Binance Coin или Tether. Просто, ясно и удобно са отличителните белези на този рационализиран подход.

Веднага щом някой използва вашия код, вие ще получите неговата награда за препоръка, която безпроблемно се натрупва във вашия портфейл, давайки ви възможност за неограничени печалби.

Изграждане на общност с Caged Beasts

Caged Beasts се фокусира силно върху създаването на управлявана от общността екосистема вместо конвенционалните инвестиционни пътища. Той дава на потребителите силата да генерират свои собствени реферални кодове, за да спечелят допълнителни 20% в токени за себе си и своите приятели. В резултат на тази умна функция общността процъфтява, което подхранва търсенето и може да доведе до поскъпване в бъдеще.

Вижте още  TPY постига 90-дневен връх след листване на HTX

Освен че са ентусиазирани участници в предварителната продажба, инвеститорите участват в ефективна промоция, привличайки по-широка аудитория и подобрявайки шансовете за реализиране на значителна възвръщаемост. Инвеститорите активно допринасят за растежа на проекта, като повишават осведомеността и участват в него, което създава печеливша екосистема. Всички печелят от това.

Вникване в токеномиката на Caged Beasts

Ключова отличителна черта на Caged Beasts е стратегическото разпределение на средствата по време на предварителната продажба, като значителните 30% са запазени за активно ангажиране и изграждане на очакване сред инвеститорите.

С голямо предлагане на токени от 10T, Caged Beasts предлага търговия без данъци, което позволява на потребителите да навигират на пазара по-бързо и да изпълняват транзакции по-лесно.

От гледна точка на развитието на проекта предварителната продажба е 60%. Осигурявайки 30% от средствата до старта, проектът осигурява ликвидност и установява дългосрочна стабилност и успех.

Още 25% от екосистемата на Caged Beasts е посветена на стимули на общността, което допълнително подчертава нейния ангажимент за създаване на динамична общност. За да насърчи сътрудничеството, растежа и споделения успех, Caged Beasts дава приоритет на интересите на общността.

Нещо повече, Caged Beasts отделя впечатляващите 15% от финансирането си за борсовия портфейл, което демонстрира неговия непоколебим ангажимент за ликвидност и подкрепа. Чрез създаването на този резерв проектът демонстрира своя ангажимент да окаже голямо влияние в крипто пространството и да се утвърди като водещ играч.

Потенциалът му за успех е подсилен от експерти, които виждат Caged Beasts като страхотен конкурент, готов да съперничи на утвърдени монети като Dogecoin и Shiba Inu.

Последни новини

Чарли Мънгър, твърдият критик на биткойн почина на 99

Легендарният инвеститор и биткойн скептик, Чарли Мънгер, почина на 99 години: Поглед към неговата противоречива история с крипто Чарли Мънгер, влиятелният заместник-председател на Berkshire Hathaway и...

Ackee Blockchain с инструмент с отворен код срещу рискове от хакове

Ackee Blockchain разкрива Python инструмент с отворен код, „Wake“, за смекчаване на нарастващите рискове от хакове Ackee Blockchain разкрива „Wake“: базирана на Python рамка за тестване...

Биткойн ETF с най-големите седмични притоци на крипто

Нарастващият интерес към спот биткойн ETF стимулира най-големите седмични притоци на крипто, достигайки $346 милиона Чупещ рекорди приток от $346 милиона в инвестиционни продукти за дигитални...

Чарлз Хоскинсън търси признание за влиянието на Cardano върху Ethereum

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън подчертава иновациите на Cardano на фона на усилията за преструктуриране на Ethereum Чарлз Хоскинсън, основателят на Cardano, твърди, че блокчейнът Ethereum...

Най-популярни

Реклама