Прогноза за цената на Terra Luna Classic

-

Прогноза за цената на Terra Luna Classic, тъй като LUNC държи ниво от $0,00009 – Кога е следващият етап?

Terra Luna Classic (LUNC) привлече вниманието на крипто пазара, тъй като се възстановява след период на неактивност, с над 2% увеличение, показващо възходяща тенденция.

Инвеститорите обмислят дали е добър момент да купуват преди потенциален пробив. Въпреки скорошния пазарен срив и регулаторните опасения, Terra Luna Classic (LUNC) показа устойчивост.

Той се възстанови над нивото на подкрепа от $0,00009044 и в момента се търгува на $0,0000920. Инвеститорите се интересуват от факторите, движещи възходящата инерция на LUNC.

С LUNC, който държи нивото от $0,00009 и показва възходящо движение, инвеститорите очакват следващото възходящо движение. Положителният импулс и устойчивостта на Terra Luna Classic предполагат потенциал за по-нататъшни печалби. Инвеститорите трябва внимателно да наблюдават пазара за устойчиво възходящо движение и потенциални пробиви, които биха могли да показват следващото покачване на LUNC.

Възраждане на Terra Luna Classic (LUNC): „Шестте самурая“ предлагат стратегически план. Причината за възходящото рали може да се отдаде на скорошен доклад, който показва, че „Шестте самурая“, група опитни инженери, е представила стратегически план за възраждането на Terra Luna Classic (LUNC) през третото тримесечие на 2023 г.

Това предложение има за цел да съживи екосистемата LUNC и събра положителни отзиви от общността. В резултат на това цената на LUNC показа обещание, затваряйки седмицата с ръст от 1,3%.

Предложеният план включва бюджет от $116 000 за прилагане на пътна карта L1, която включва преход от Columbus-5 към Columbus-6 и актуализиране на Cosmos SDK. Освен това, предложението предлага изброяване на Terra Classic в уеб интерфейса на Keplr и Mintscan, платформи, които предлагат аналитични визуализации и блокират изследване за Космос.

Вижте още  CBDC набират скорост: 130 държави вече са на старта

Екипът на Six Samurai, състоящ се от опитни разработчици, е посветен на сътрудничеството с оторизирани екипи за разработване на LUNC. Те признават значителния потенциал за растеж на LUNC и се ангажират да допринесат за неговото съживяване.

Освен това предложението очертава планове за тестова мрежа на USTC за стабилни монети, внедряване на модул на Alliance за междуверижна доходност и разработване на модул за споделяне на такси, за да позволи на разработчиците по договор да получават част от таксите за газ.

Ето защо стратегическият план, предложен от екипа на „Six Samurai“ за възраждането на Terra Luna Classic (LUNC), може да има положително въздействие върху цената му. Очаква се този план да генерира интерес и доверие сред инвеститорите, потенциално да стимулира търсенето и да води до поскъпване.

Terra Luna Classic Ценова прогноза

От техническа гледна точка, LUNC стана свидетел на отскок над значително ниво на подкрепа при 0,00009063, както се вижда от друга тренд линия, наблюдавана на четиричасовата графика. Този отскок тласна цената към нивото от $0,00009522.

В момента LUNC показва модел на симетричен триъгълник, което показва чувство на несигурност сред инвеститорите и предпазливо настроение на пазара. Индексът на относителната сила (RSI) и дивергенцията на подвижната средна (MACD) също демонстрират признаци на интерес за купуване.

Тези индикатори показват, че инвеститорите очакват ясни сигнали или положително развитие на пазара, преди да предприемат каквито и да е ходове. Важно е да наблюдавате отблизо непосредственото ниво на съпротива при $0,00009517, тъй като пробив над това ниво може потенциално да тласне цената на LUNC към $0,0001028.

Важно е обаче да се обмисли и мечи сценарий, с възможност за търговия около нивото от $0,0001104. С текущата му цена от $0,00009765, има вероятност тя да се върне до $0,000100 през следващите дни и потенциално да достигне $0,0001126.

Вижте още  Съоснователят на Dogecoin се подиграва на привържениците на биткойн

Нека останем нащрек и да се възползваме от възможностите, които предстоят на пазара.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама