НачалоNFT крипто новиниCR7 X Binance: Очаквайте скоро!

CR7 X Binance: Очаквайте скоро!

-

Миналия ноември Кристиано Роналдо пусна първата си NFT колекция — ексклузивно на Binance. Ако сте я пропуснали, пригответе се да станете свидетели на величието на Роналдо в нова серия дигитални колекционерски предмети.

Следващият NFT дроп ще започне скоро, с повече полезност, повече епични моменти и изцяло нов набор от истории от наследството на CR7. Притежателите на SSR NFT, които участваха в първия дроп, получиха цял набор от награди, включително:

  • Виртуална среща и поздрав с Кристиано Роналдо.
  • Физическа статуя и футболна фланелка на Binance — и двете подписани от Роналдо.
  • Безплатно NFT от бъдеща колекция.

Участвайте в giveaway-ите, за да спечелите стоки на Роналдо и Binance.

Очаквайте името на колекцията и надникнете в дизайните, докато наближаваме стартирането. Нямаме търпение да споделим над какво работим с Роналдо, за да донесем на феновете му преживяване, както никога досега!

Притежавайте част от легендата

Статистиката на Кристиано Роналдо е безспорна. Неговите голове – всички 838 и все повече – необозрими. Неговото изкачване до върха не беше нищо друго освен наелектризиращо, от бързи свободни удари до удари с глава, които направо се противопоставят на гравитацията.

ForeverCR7: The GOAT празнува статуса на Роналдо като най-великия голмайстор на всички времена, като преосмисля най-важните му голове като уникални цифрови колекционерски предмети.

Всеки NFT се предлага с красиво проектирана дигитална карта и, в зависимост от рядкостта, предимства за притежателя като стоки с автограф и дори тренировъчна сесия със самия CR7. Тази колекция е вашият шанс да притежавате частица от легенда.

Присъединете се към нас в почитането на невероятните голмайсторски подвизи на Кристиано Роналдо, докато отброяваме до стартирането на ForeverCR7: The GOAT NFT Collection на 3 юли 2023 г.

Вижте още  Извънредно: Binance с официално изявление след решението на SEC


Нормални (N) NFT


Кой забележителен гол от кариерата на Кристиано Роналдо ще вкарате чрез нашия механизъм ForeverCR7 Box?

Всяка кутия струва 10 USDT и съдържа един от седемте нормални (N) NFT, представляващи крайъгълен камък за отбелязване на голове в славната кариера на CR7 — от гол 100 до гол 700.

Притежателите на N NFT също получават благодарствено съобщение от Роналдо и автоматично участие в бъдещи раздавания за стоки от CR7.

Продажбите започват в 14:00 UTC на 3 юли 2023 г.

Последни новини

Standard Chartered прогнозира биткойн да надхвърли $100 000 до 2024 г.

Standard Chartered повтаря възходяща перспектива, прогнозира, че биткойнът ще достигне $100 000 през 2024 г. на фона на одобрения на спот ETF в САЩ Standard Chartered,...

Артър Хейс смята третирането на Binance и CZ от САЩ за „абсурдно“

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX Артър Хейс критикува властите на САЩ за несправедливо насочване към Binance и CZ, цитирайки пристрастие срещу трансформиращия потенциал на...

Чарли Мънгър, твърдият критик на биткойн почина на 99

Легендарният инвеститор и биткойн скептик, Чарли Мънгер, почина на 99 години: Поглед към неговата противоречива история с крипто Чарли Мънгер, влиятелният заместник-председател на Berkshire Hathaway и...

Ackee Blockchain с инструмент с отворен код срещу рискове от хакове

Ackee Blockchain разкрива Python инструмент с отворен код, „Wake“, за смекчаване на нарастващите рискове от хакове Ackee Blockchain разкрива „Wake“: базирана на Python рамка за тестване...

Най-популярни

Реклама