НачалоДруги крипто новиниBNY Mellon ще съпредседателства панела за цифрови активи на CFTC

BNY Mellon ще съпредседателства панела за цифрови активи на CFTC

-

Франклин Темпълтън, изпълнителен директор на BNY Mellon ще съпредседателства панел за цифрови активи на CFTC

Франклин Темпълтън, изпълнителен директор на BNY Mellon ще съпредседателства панела за цифрови активи на CFTC от политиката на Франк Чапаро

Каролайн Бътлър, глобален ръководител на дигиталните активи в BNY Mellon, ще служи като съпредседател на подкомитета за пазари на цифрови активи заедно със Санди Каул от Франклин Темпълтън.

Американският регулатор на деривати и стоки добави нови участници на пазара на крипто индустрията към комитет, фокусиран върху цифровите активи, според съобщение на агенцията в петък.

Каролайн Фам, комисар на CFTC, обяви нови назначения в своя подкомитет за цифрови активи в рамките на така наречената група за глобална пазарна структура. Общо сега има 128 членове в групата GMAC и съответните подкомитети.

Ейми Хонг от Goldman Sachs ще служи като председател на групата, според съобщението. Каролайн Бътлър, глобален ръководител на цифровите активи в BNY Mellon, ще служи като съпредседател на подкомитета за пазари на цифрови активи заедно със Санди Каул от Франклин Темпълтън.

„BNY Mellon се ангажира да играе лидерска роля в оформянето на бъдещето на финансите за подобряване на нашите клиенти и по-широката екосистема“, коментира Бътлър в изявление.

Надин Чакар, главен изпълнителен директор на Securrency, се присъедини към групата заедно с Кевин Кенеди от Nasdaq. Преди това Чакър е била крипто изпълнителен директор на State Street, където е прекарала повече от година като техен дигитален директор.

Други членове на Подкомитета за цифрови активи включват ръководители от крипто компании като Coinfund, Crypto.com и Uniswap. Има и представителство от Wall Street с членове от мениджъра на активи BlackRock, търговската фирма DRW и Goldman Sachs.

Вижте още  Възходящата траектория на $RON: определяне на темпото за години напред

GMAC е създаден, за да помогне на регулатора да анализира проблемите, свързани с капиталовите пазари в САЩ, като прави препоръки относно политиката, свързана с финансови инструменти като деривати, както и компании, улесняващи търговията, като борси и брокери.

Последни новини

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Zipmex Thailand спира дейността си след регулаторни изисквания

Zipmex Thailand спира търговските операции в отговор на регулаторните предизвикателства Zipmex Thailand, борса за криптовалута, внезапно преустанови дейността си в отговор на регулаторните изисквания, наложени от...

Най-популярни

Реклама