НачалоДруги крипто новиниCboe подаде документи за спот биткойн ETF

Cboe подаде документи за спот биткойн ETF

-

Cboe подаде документи за спот биткойн ETF, посочвайки Coinbase като SSA партньор

Cboe в петък подаде актуализирани документи 19b-4 за спот биткойн ETF, според неговия уебсайт.

Актуализираните документи бяха подадени за Invesco Galaxy Bitcoin ETF, VanEck Bitcoin Trust, WisdomTree Bitcoin Trust и Wise Origin Bitcoin Trust.

Този ход последва по-ранен доклад от Wall Street Journal, в който се казва, че Комисията за ценни книжа и борси на САЩ е казала на борсите Nasdaq и Cboe, че последните заявки от BlackRock, Fidelity и други за спот биткойн ETF фондове не са „ясни и изчерпателни“.

Cboe заяви, че възнамерява да актуализира своите документи. Биткойн падна с цели 4% след доклада на WSJ, но оттогава намали загубите до момента на търговия около $30 403.

Актуализирани документи за спот биткойн ETF

В актуализираната документация за Wise Origin Bitcoin Trust, спот ETF, предложен от Fidelity, Cboe заяви, че очаква да сключи споразумение за споделяне на наблюдение с Coinbase, Inc. Подобен език беше включен и в документите за Invesco, WisdomTree и Wise Origin.

Cboe също така публикува изменение на подаване за ARK 21Shares Bitcoin ETF, което също посочва Coinbase като партньор за споразумението за споделяне на наблюдение, функция, която беше обявена като развитие, което може да проправи пътя за одобрение, след като беше включено за първи път в подаване от Nasdaq за спот ETF на BlackRock по-рано този месец.

Coinbase е в собствена продължителна битка с SEC, след като агенцията твърди в съдебно дело по-рано този месец, че работи като нерегистрирана борса. Компанията иска от SEC в съда да напише нови правила за цифровите активи, нещо, на което регулаторът досега се съпротивляваше.

Вижте още  Резюме на процеса на основателя на FTX

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама