НачалоДруги крипто новиниКриптоборсата OKX е партньор на Манчестър Сити

Криптоборсата OKX е партньор на Манчестър Сити

-

Криптоборсата OKX е обявена за официален партньор на Манчестър Сити в ново многогодишно споразумение

Един от най-добрите футболни клубове в английската Висша лига, Манчестър Сити, обяви разширяване на партньорството си с OKX, водеща компания за крипто обмен и Web3 технология.

Представлявайки значителен крайъгълен камък в сближаването на спорта и криптовалутата, Манчестър Сити и OKX продължиха партньорството си, като включиха компанията web3 като официален партньор на клуба.

OKX става официален партньор на Манчестър Сити

Според съобщението, новото споразумение за партньорство ги видя да подписват многогодишно споразумение, което определя OKX като официален партньор на ръкава както за мъжките, така и за женските екипи на първия отбор.

Преди разширяването на партньорството, OKX и Манчестър Сити първоначално през март 2022 г., когато OKX стана официален партньор на клуба за тренировъчен комплект за сезон 2022/23. По време на партньорството OKX използва иновативни Web3 преживявания, като OKX Collective, за да представи своята марка на милиони футболни фенове по целия свят. OKX Collective позволи на феновете да се ангажират тясно с играчи на Манчестър Сити и посланици на OKX, включително популярни фигури като Джак Грийлиш и Алекс Грийнууд.

В допълнение към изобразяването на левия ръкав на екипите за игра, марката OKX ще продължи да се показва на левия ръкав на екипите за тренировки на първия отбор. Освен това OKX ще получи видимост в различни цифрови и физически активи, свързани с клуба.

Разширяването на партньорството беше официално разкрито на ексклузивно събитие, проведено на стадион Етихад. Главният изпълнителен директор на City Football Group Феран Сориано и главният маркетинг директор на OKX Global Хайдер Рафик присъстваха на откриването. Събитието показа „виртуално разкриване“ на ръкава, включващо аватари на играчи, а легендата на Манчестър Сити Гаел Клиши също присъства на медийна сесия с въпроси и отговори.

Вижте още  Крипто общността е разделена относно ETF за биткойн на BlackRock

По време на събитието, модерирано от водещата на Манчестър Сити Натали Пайк, Сориано и Рафик подчертаха визията на OKX за свързване с феновете на Сити по целия свят чрез партньорството. Те също така подчертаха ролята на технологията Web3 за повишаване на ангажираността на феновете и създаване на завладяващи изживявания за поддръжниците.

Феран Сориано, главен изпълнителен директор на City Football Group, изрази гордост, че OKX е представен на фланелката на Манчестър Сити. Той подчерта споделената страст към иновациите между двете компании и похвали Web3 преживяванията, създадени от OKX за глобалната фен база на клуба. Сориано намекна за по-вълнуващи Web3 инициативи, които предстоят, описвайки партньорството като „много вълнуващо“.

Освен това, Хайдер Рафике, CMO в OKX, описа пътуването с Манчестър Сити като невероятно, подчертавайки бързия напредък, постигнат след първоначалното партньорство. OKX прегърна интеграцията със спорта и представи различни проекти, включително метавселена и NFT инициатива, насочена към използване на технологията Web3. Рафик изрази ентусиазъм за партньорството, като подчерта възможността да си сътрудничи с клуба в създаването на уникални и иновативни ангажименти чрез технологията Web3. Той увери феновете, че OKX ще продължи да предоставя невероятни изживявания, когато взаимодействат с марката.

Независимо от това, партньорите насърчиха потребителите да разберат работата на криптовалутата, тъй като стойността на активите, включително стабилните монети, може да варира, а печалбите може да подлежат на данък върху капиталовите печалби, преди да продължат да се осмеляват с тях. Отбелязва се, че OKX не се регулира от Органа за финансово поведение (FCA) и следователно защити като Службата на финансовия омбудсман или Схемата за компенсация на финансовите услуги не се прилагат. Освен това те подчертаха, че резултатите от миналото не гарантират бъдещи резултати.

Вижте още  Медийни фирми обжалват решение на съда за FTX

Последни новини

ARK Invest на Cathie Wood придобива акции на SoFi

SoFi се оттегля от криптовалутата ARK Invest купува акции на SoFi за 1,5 милиона долара в деня на съобщението за напускане на крипто от SoFi ARK Invest,...

В Обединеното кралство: Крипто инвеститорите получават предупреждение

HMRC на Обединеното кралство въвежда система за доброволно разкриване на крипто данъци Приходната и митническата служба на HM на Обединеното кралство (HMRC) стартира система за доброволно...

Bybit е изправен пред потенциални проблеми

CFTC призовава Coinbase за потребителски данни, свързани с Bybit, сред регулаторен контрол Съобщава се, че Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) е поставила своя регулаторен...

Standard Chartered прогнозира биткойн да надхвърли $100 000 до 2024 г.

Standard Chartered повтаря възходяща перспектива, прогнозира, че биткойнът ще достигне $100 000 през 2024 г. на фона на одобрения на спот ETF в САЩ Standard Chartered,...

Най-популярни

Реклама