НачалоНовини за криптовалутиНовини за Алткойни / AltCoinsUwerx и BCH могат да спасят портфолиото ви от пропадане

Uwerx и BCH могат да спасят портфолиото ви от пропадане

-

Предсказаната рентабилност на Uwerx и Bitcoin Cash (BCH) ги прави достойни за разглеждане при добавяне на портфолио.

Крипто пазарът все още не се е възстановил напълно от ефекта на мечия пазар от предходната година. Криптоактивите все още се борят да намерят импулс и да постигнат впечатляващ скок, който може да доведе до високи печалби.

Въпреки това, Uwerx и Bitcoin Cash (BCH) могат да бъдат добри опции, към които да се обърнете, тъй като играчите на пазара се надяват на по-добри времена. Ние анализираме перспективите за криптовалути по-долу и защо успехът им изглежда неизбежен.

Помощната програма на Uwerx (WERX) увеличава вероятността си за бум

Uwerx може скоро да се развие и това ще бъде за радост на много хора, които вярват в потенциала за успех на проекта.

Новият крипто проект използва блокчейн технологията, за да трансформира пространството на свободна практика, създавайки безкрайни възможности за потребителите и другите заинтересовани страни. Полезността на Uwerx в пространството на свободна практика увеличава вероятността да бъде успешен проект.

Индустрията отбелязва около 78% ръст на годишна база и Uwerx със сигурност ще спечели от това. Точно както бумът на DeFi доведе до рязко покачване на стойността на много DeFi токени, токенът Uwerx, WERX също може да преживее бум с непрекъснатия растеж на нишата на свободна практика. Това прави токена добра сигурност на богатството.

Uwerx не е създаден да бъде просто още един проект в нишата на свободна практика. Той е подготвен да доминира изключително много в индустрията и да привлече повече потребители. Уникалните характеристики на крипто проекта ще му осигурят всички предимства, от които се нуждае, за да победи конкуренцията.

Вижте още  Графиката на Dogecoin предполага експлозия

Платформата използва силата на блокчейн технологията и интелигентното изпълнение на договори, за да предостави на фрийлансърите безрискова платформа за свободна практика, характеризираща се с бързи транзакции, по-ниски такси и прозрачно ценообразуване.

Uwerx също интегрира различни инструменти за производителност, които позволяват на фрийлансъри и клиенти да си сътрудничат, повишавайки производителността и качеството на предоставяната услуга.

Uwerx може да се похвали с всеобхватно по-добри функции от всяка функционална платформа за свободна практика в момента. Крипто проектът също има функция за стимулиране на ефективността, която позволява на потребителите да печелят WERX, като завършат работа или допринесат за развитието на Uwerx. Проектът има всичко, което един успешен проект трябва да има и е малко вероятно да се провали.
Bitcoin Cash (BCH) има за цел да постави нов 30-дневен връх

Краткосрочното увеличение не е достатъчно, за да се прецени доходността на крипто актива. Въпреки това, Bitcoin Cash (BCH) показва признаци, че може да бъде печеливш в краткосрочен план. Криптовалутата е една от най-впечатляващите от началото на месеца; записване на подобрен дневен обем на търговия, цена и пазарна оценка.

Графиката на Bitcoin Cash (BTC) през последните 24 часа беше изцяло зелена, оставяйки притежателите да се усмихнат, докато се наслаждават на очакването на по-впечатляващ скок. В момента пазарната цена на криптовалутата се движи между $103 – $108, а пазарните наблюдатели смятат, че скоро може да надмине своите $117+ 30-дневен връх. Неговият ценови скок изглежда неизбежен, което го прави способен да донесе възвръщаемост, която може да повиши стойността на портфолиото ви.

Предварителната продажба на Uwerx (WERX) все още е в ход

WERX все още е в предварителна продажба и очакваният му бум увеличи процента на приемане. Следващата фаза на предварителна продажба на WERX може да продължи само няколко дни, тъй като вярата в токена нараства. Петата предварителна продажба все още се разпродава бързо и можете да влезете на ниска цена от $0,047725. Тъй като стойността на WERX ще се увеличи скоро, присъединяването към предварителната продажба сега може да бъде умно решение.

Вижте още  Shiba Inu Dev предоставя важни актуализации на Shibarium

Последни новини

Чарли Мънгър, твърдият критик на биткойн почина на 99

Легендарният инвеститор и биткойн скептик, Чарли Мънгер, почина на 99 години: Поглед към неговата противоречива история с крипто Чарли Мънгер, влиятелният заместник-председател на Berkshire Hathaway и...

Ackee Blockchain с инструмент с отворен код срещу рискове от хакове

Ackee Blockchain разкрива Python инструмент с отворен код, „Wake“, за смекчаване на нарастващите рискове от хакове Ackee Blockchain разкрива „Wake“: базирана на Python рамка за тестване...

Биткойн ETF с най-големите седмични притоци на крипто

Нарастващият интерес към спот биткойн ETF стимулира най-големите седмични притоци на крипто, достигайки $346 милиона Чупещ рекорди приток от $346 милиона в инвестиционни продукти за дигитални...

Чарлз Хоскинсън търси признание за влиянието на Cardano върху Ethereum

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън подчертава иновациите на Cardano на фона на усилията за преструктуриране на Ethereum Чарлз Хоскинсън, основателят на Cardano, твърди, че блокчейнът Ethereum...

Най-популярни

Реклама