НачалоДруги крипто новиниAzukiDAO предприема правни действия срещу Zagabond

AzukiDAO предприема правни действия срещу Zagabond

-

AzukiDAO предприема правни действия срещу Zagabond, търси възстановяване на 20 000 ETH за развитие на общността

В смел ход за възстановяване на справедливостта и защита на интересите на общността на Azuki, AzukiDAO стартира предложение, наречено „Наемете адвокат, който да помогне на общността да възстанови 20 000 ETH от Zagabond“. Това предложение има за цел да се справи с предполагаемото неправомерно поведение от Zagabond, основателя на проекта Azuki, и да възстанови средствата, спечелени от проекта, в полза на общността.

Общността Azuki, съставена от притежатели на OG Azuki, които са с проекта от първите дни, се обедини зад това предложение. Понастоящем преобладаващите 71,75% от общността подкрепят инициативата, подчертавайки решимостта си да търсят обезщетение.

Тези предани притежатели на Azuki показаха непоколебима подкрепа по време на върховете и спадовете на пътуването на проекта. Те активно са допринесли за изграждането на процъфтяваща подобщност, неуморно популяризирайки марката в различни социални медийни платформи като Redbook, Twitter и Discord. Освен това, те демонстрираха своя ангажимент, като сечеха максимално търсения 2e elemental beanz, очаквайки с нетърпение пускането на нови продукти, както бе намекнато от азиатския посланик.

Въпреки непоколебимата им подкрепа обаче, притежателите на OG Azuki смятат, че техният принос не е бил адекватно признат. Те твърдят, че екипът на Азуки не е успял да изпълни обещанията, предлагайки малко повече от подобна профилна снимка, за да ги отличава като ранни поддръжници. Общността вярва, че са били обект на измамни практики, включително проверки за съпричастност и празни обещания, което ги кара да поставят под съмнение целостта на проекта.

В отговор на тези опасения предложението, направено от AzukiDAO, включва три ключови точки. Първо, той се застъпва за наемането на адвокат, който да заведе дело срещу Zagabond, като твърди неправомерно поведение и търси правна защита. Тази стъпка отразява решимостта на общността да държи Zagabond отговорни за техните действия и да защити интересите на притежателите на Azuki.

Вижте още  Duelbits започва партньорство с футболната икона Луис Суарес

Освен това, предложението призовава за възстановяване на 20 000 ETH, спечелени от проекта, от екипа на Azuki. Средствата са предназначени да бъдат пренасочени към AzukiDAO, за да се улесни растежа на цялата общност, като същевременно се предоставят награди и стимули за артисти, създатели на съдържание и строители. Тази инициатива има за цел да даде възможност на общността и да признае безценния принос на нейните членове.

И накрая, предложението предлага предоставяне на финансова подкрепа на 20 000E DAO, фонд, посветен на организирането на изследователски екип, който да подпомогне съдебното дело. Като отделя ресурси за тази кауза, AzukiDAO се стреми да засили правните си усилия и да гарантира, че към случая се подходи изчерпателно и с най-голямо старание.

Общността Azuki е решителна в стремежа си към справедливост и създаването на справедлива и прозрачна екосистема за всички заинтересовани страни. Чрез изпълнението на това предложение те се стремят да възстановят загубените средства, да дадат възможност на своята общност и да насърчат среда, която възнаграждава креативността, ангажираността и иновациите.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама