НачалоНовини за криптовалутиНовини за Биткойн / BTCБиткойн китовете увеличават активността на продажбите

Биткойн китовете увеличават активността на продажбите

-

Биткойн китовете увеличават активността при продажбите, тъй като като разходите се увеличават

Според доклад на CryptoQuant е имало значително увеличение на разходите в биткойн портфейлите, притежавани от китове. Този скок в транзакционната активност, особено в портфейли, съдържащи 1 до 100 биткойни, предполага потенциално увеличение на продажбите от тези инвеститори.

Трябва да се отбележи, че портфейлите с 10 до 100 биткойна претърпяха най-голямо увеличение, като общите им притежания са спаднали от около 36 170 биткойна до приблизително 28 000 биткойна през последните дни.

Биткойн, водещата криптовалута, в момента се бори да преодолее ключово ниво на съпротива. В резултат на това анализаторите и инвеститорите следят отблизо различни индикатори, за да получат представа за потенциалните пазарни движения. Един такъв показател е изходът на разходите в портфейлите, притежавани от биткойн китове, които държат значителни количества от криптовалутата.

Увеличението на разходите, разкрито от анализа на данните на CryptoQuant, показва забележителен ръст на биткойн транзакциите в портфейли, притежавани от големи инвеститори. Тази тенденция е особено очевидна в портфейлите, съдържащи между 1 и 100 биткойни, което предполага потенциално увеличение на продажбената активност.

Портфейлите, съдържащи 10 до 100 биткойни, са имали най-значителен скок в разходите. Само за няколко дни техните общи биткойни са намалели от приблизително 36 170 на около 28 000 биткойни. Този спад означава значително движение на средства, което показва възможна вълна от натиск за продажба сред тези китови инвеститори.

Последствията от този скок в разходите на биткойн китове повдигат въпроси относно настроенията и намеренията на тези влиятелни инвеститори. Въпреки че е важно да се подхожда предпазливо към такива данни и да не се правят окончателни заключения, този модел предполага, че някои китове може да се възползват от последните движения на цените или да реагират на други фактори, влияещи върху решението им да продадат.

Вижте още  Цената на ADA се задържа на $0,30

Струва си да се отбележи, че действията на биткойн китовете често оказват значително влияние върху по-широкия пазар на криптовалута. Когато тези основни играчи инициират значителни продажби, това може да предизвика каскаден ефект, водещ до повишена нестабилност на пазара и повлияване на цялостното пазарно настроение.

Следователно, това увеличение на разходите може потенциално да отбележи период на повишена пазарна активност и колебания в цените.

В заключение, неотдавнашният скок в разходната продукция в биткойн портфейлите, притежавани от китове, особено тези, които държат от 1 до 100 биткойни, показва възможно увеличаване на продажбената активност сред тези инвеститори. Намаляването на броя биткойни, държани в портфейли, съдържащи 10 до 100 биткойна, предполага, че пазарът може да изпита повишена волатилност през следващите дни.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама