НачалоДруги крипто новиниПолзите от крипто-инвестициите за инвеститори и компании

Ползите от крипто-инвестициите за инвеститори и компании

-

Ползвайте от крипто-инвестициите за инвеститори и компании по примера на Cannafarm Ltd

Преди десет години почти никой не знаеше за криптовалутите. Дори след като станаха популярни през първите няколко години, те бяха използвани главно за анонимни преводи и търговия.

Сега криптовалутите са прогресивен инвестиционен инструмент, който може да донесе повече печалби от по-традиционните си колеги поради спецификата си. Използва се както от частни потребители, търсещи източник на пасивен доход, така и от компании, които искат да наберат финансиране – включително британската Cannafarm Ltd, отглеждаща и доставяща на фармацевтичния пазар медицински канабис.

Ползите от крипто инвестициите

За хората, които искат да правят пари, инвестирайки в различни проекти, инвестирането в криптовалути е:

Способността да се инвестират активи във формата, в която инвеститорът ги притежава. Преди хората, желаещи да инвестират в международни компании, трябваше да обменят наличните пари в долари или евро, сега няма нужда от подобни операции. Много компании, приемащи инвестиции в криптовалута, работят с различни токени – включително Cannafarm Ltd;

Поверителни транзакции. Информацията за преводите на криптовалута не е достъпна за трети страни – те могат само да видят записа в блокчейна, но няма да знаят кой точно е направил плащането и защо.

Възможност за бързо и сигурно прехвърляне на активи по сметка на компания, особено чуждестранна.

Интересни факти. Според статистиката 58% от потребителите гледат на криптовалутите като на дългосрочен инвестиционен инструмент. Инвестирането на тези пари в инвестиционни планове на големи компании ще накара капитала ви да работи за вас и да донесе допълнителна печалба, вместо просто да събира прах в портфейла ви с криптовалута.

Вижте още  Dingdingding.com: Където общуването среща безплатните казино игри

Ползи от крипто инвестициите за компаниите

Разгледахме защо инвеститорите искат да инвестират в криптовалути. Но защо компаниите са готови да приемат този тип инвестиции? Има няколко причини:

Организациите, които се интересуват от привличане на инвестиции за тяхното развитие, подобряване на дейностите или промяна на посоката, благодарение на цифровите активи, ще получат значително повече депозити поради достъпността и гъвкавостта на такива валути.

Криптовалутите се инвестират не само от физически лица с малък капитал, но и от цели фондове, така че привлечената аудитория е по-разнообразна.

По-ниски такси за транзакции и липса на разходи се появяват, когато една компания приема плащания през различни шлюзове за фиатни плащания.

Липса на трети страни и финансови посредници, които контролират потока от инвестиции – всички трансфери се извършват директно от портфейла на инвеститора към портфейла на компанията.

Причини да работите с Cannafarm Ltd

Cannafarm Ltd е компания, която успя да оцени потенциала на криптовалутите като инструмент за привличане на инвестиции и да го приложи в работата си. До 2022 г. компанията успя да организира и създаде собствено производство на медицински канабис, който сега успешно се продава по целия свят и се използва за производство на лекарства.

От 2022 г. Cannafarm Ltd работи с инвеститори, набирайки капитал за разширяване на своите насаждения и реализиране на плановете си за бъдещето, които могат да бъдат прочетени в пътната карта на компанията.

Дори и най-скромният инвестиционен план предлага 176% годишна възвръщаемост. Рентабилността се осигурява от високите маржове на продукта и голямото търсене на пазара, благодарение на което продуктите се разпродават бързо.

Вижте още  Биткойн конференцията в Маями отбелязва спад

Интересен факт. Известно е, че всеки тон органичен дестилат от канабис носи на компанията 1 500 000 долара – тези суми покриват разходите за дивиденти на инвеститорите и нуждите на Cannafarm Ltd.

С примера си компанията доказва, че криптовалутите като инвестиционен инструмент са бързи, безопасни и удобни и за двете страни. Тяхното използване има потенциал не само на пазара на медицински канабис, но и в други сектори: можем да предположим, че с развитието на индустрията за цифрови активи тяхното използване само ще нараства.

Последни новини

Чарли Мънгър, твърдият критик на биткойн почина на 99

Легендарният инвеститор и биткойн скептик, Чарли Мънгер, почина на 99 години: Поглед към неговата противоречива история с крипто Чарли Мънгер, влиятелният заместник-председател на Berkshire Hathaway и...

Ackee Blockchain с инструмент с отворен код срещу рискове от хакове

Ackee Blockchain разкрива Python инструмент с отворен код, „Wake“, за смекчаване на нарастващите рискове от хакове Ackee Blockchain разкрива „Wake“: базирана на Python рамка за тестване...

Биткойн ETF с най-големите седмични притоци на крипто

Нарастващият интерес към спот биткойн ETF стимулира най-големите седмични притоци на крипто, достигайки $346 милиона Чупещ рекорди приток от $346 милиона в инвестиционни продукти за дигитални...

Чарлз Хоскинсън търси признание за влиянието на Cardano върху Ethereum

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън подчертава иновациите на Cardano на фона на усилията за преструктуриране на Ethereum Чарлз Хоскинсън, основателят на Cardano, твърди, че блокчейнът Ethereum...

Най-популярни

Реклама