НачалоДруги крипто новиниParadigm възстановява ключовата дума „Crypto“ на уебсайта

Paradigm възстановява ключовата дума „Crypto“ на уебсайта

-

Paradigm, известният инвестиционен фонд за криптовалута, възстанови ключовата дума „крипто“ на уебсайта си, след като се сблъска с широка критика от страна на крипто общността.

Решението идва повече от месец след като Paradigm неочаквано актуализира уебсайта си, премахвайки всички препратки към крипто и измествайки фокуса си към изкуствения интелект (AI) и нововъзникващите технологии.

Това действие предизвика възмущение в крипто общността, като мнозина обвиниха Paradigm, че следва тенденциите и пренебрегва полето, което е допринесло за настоящия му успех.

Мат Хуанг, съоснователят на Paradigm, посочи решението да премахне ключовата дума крипто от уебсайта като „грешка“ и избра да я поправи, като включи крипто в уводните аспекти на фонда. Освен това, банер с думата „крипто“ вече украсява горната и долната част на началната страница.

Беше някак нелепо, че премахнахме всички споменавания на „крипто“ от нашата целева страница. Това беше грешка.

Никога не сме си тръгвали, но се върнахме:
— Мат Хуанг (@matthuang)

Въпреки противоречията, инвестиционното портфолио на Paradigm все още включва различни крипто проекти, които фондът е финансирал или в които инвестира в момента. Тези проекти обхващат портфейлите Argent и Phantom, решението zk-Rollups Aztec, NFT пазари като OpenSea, Magic Eden, Blur, Fractal , фирма за крипто изследвания Chainalysis, борса Coinbase, блокчейн слой-1 Cosmos (ATOM), DeFi протоколи Compound (COMP), Synthetix (SNX) и Maker (MKR), децентрализирани борси Uniswap (UNI) и dYdX (DYDX), платформа за кредитиране Euler (EUL), приложение за набиране на средства от общността Gitcoin, решение за слой 2 Optimism (OP), компания за разработка на игри Sky Mavis и разработчик на слой 2 StarkWare, наред с други.

В публикация в Twitter в средата на седмицата Мат Хуанг повтори, че Paradigm остава фокусирана върху крипто, но призна скорошния напредък в AI индустрията, заявявайки, че би било трудно да ги игнорира. Той подчерта, че фондът е по-ентусиазиран за крипто от всякога и ще продължи да инвестира в проекти на всички етапи на развитие, да публикува задълбочени изследвания, да поддържа иновативни механизми в рамките на инвестиционното портфолио (като Uniswap v2, v3, v4), представят продукти с отворен код (като Foundry и Reth), участват в правно застъпничество и много повече.

Вижте още  Обяснение на застраховката eToro

Paradigm никога не е била по-отдадена на крипто.

Когато Фред и аз започнахме Paradigm преди пет години, нямаше генерален план. Това, което имахме, беше споделено любопитство към бъдещето, дълбоко убеждение в крипто и желание да напреднем границата на възможното.

Най-доброто ни решение…
— Мат Хуанг (@matthuang)

Статистиката показва значителен спад в споменаванията на ключовата дума „изкуствен интелект“ в традиционните англоезични медии през юни 2023 г.

Критиката на крипто общността принуди Paradigm да преразгледа първоначалното си решение и да потвърди отново своя ангажимент към крипто индустрията. С повторното въвеждане на ключовата дума крипто на своя уебсайт Paradigm има за цел да възстанови доверието и да запази позицията си на водещ инвеститор в непрекъснато развиващия се свят на криптовалутите.

Последни новини

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Zipmex Thailand спира дейността си след регулаторни изисквания

Zipmex Thailand спира търговските операции в отговор на регулаторните предизвикателства Zipmex Thailand, борса за криптовалута, внезапно преустанови дейността си в отговор на регулаторните изисквания, наложени от...

Най-популярни

Реклама