НачалоБлокчейн новиниПет години от стартирането на MainNet

Пет години от стартирането на MainNet

-

Ontology празнува 5-та годишнина от стартирането в MainNet

Докато достигаме средата на 2023 г., общностга на Ontology празнува важен крайъгълен камък: 5-ата годишнина от стартирането на MainNet. Този повод предоставя възможност за размисъл върху забележителния напредък, постигнат до момента, и вълнуващите развития, които предстоят до края на годината.

През изминалата година Ontology направи значителни крачки в своята пътна карта, като се фокусира върху премахването на бариерите и създаването на по-отворено и достъпно Web3 изживяване за разработчици и потребители. Нека разгледаме по-отблизо някои от забележителните постижения:

🎉 Честване на 5 години #Ontology #MainNet!
🚀 Присъединете се към нас, докато разсъждаваме върху нашето пътуване, етапи и вълнуващи развития през изминалата година.
Открийте как оформяме бъдещето на #Web3 и децентрализираната идентичност (#DID) 🎂🎉
— Ontology #BUIDL4Web3 (@OntologyNetwork)

Насърчаване на сътрудничеството: Ontology успешно насърчи сътрудничеството чрез инкубацията на Goshen Network, ниво 2 Optimistic roll-up. Това сътрудничество обединява разработчиците на Ontology и Ethereum, разбивайки силозите, насърчавайки оперативната съвместимост и разширявайки възможностите за децентрализирани приложения. Чрез свързването на тези две видни блокчейн екосистеми, Ontology отключва нови граници в иновациите на Web3.

Овластяване на залагащите: Ontology даде приоритет на подобряването на своята екосистема за залагане, с фокус върху подобряване на яснотата, лекотата на използване и достъпността. Тези усилия доведоха до преработено потребителско изживяване, което опростява процеса на залагане, като дава възможност на потребителите да участват активно в осигуряването на мрежата и печеленето на награди. Освен това, продължаващото развитие на Ontology за ликвидно залагане (stONT) предоставя на залагащите гъвкавост и ликвидност, което им позволява да увеличат максимално потенциала на своите заложени ONT токени.

Вижте още  Xapo Bank се възползва от крипто революцията

Оптимизиране на производителността: Ontology показа ангажимент за непрекъснато подобрение чрез постигане на значителни етапи в оптимизирането на своята инфраструктура. Завършването на ONT оптимизацията на залагане гарантира безпроблемно и ефективно изживяване на залагане за всички участници. Едновременно с това, продължаващите усилия на Ontology за оптимизиране на използването на паметта с висока книга и оптимизиране на индекса на EVM bloom bit имат за цел да подобрят производителността, скалируемостта и цялостната ефективност на мрежата. Тези оптимизации затвърждават ангажимента на Ontology за предоставяне на отворена и високопроизводителна Web3 среда.

Отдадеността на Ontology за овластяване на потребителите и разработчиците е очевидна чрез нейните стратегически партньорства и сътрудничества. Тези партньорства имат дълбоко въздействие върху екосистемата на Ontology и нейните потребители:

iZUMi Finance: Ontology обедини сили с iZUMi Finance, DeFi протокол, който предлага децентрализиран обмен за Ontology EVM. Това сътрудничество опростява потребителското изживяване в рамките на децентрализирания обмен, позволявайки безпроблемни суапове на ONG към ONT. Чрез това партньорство Ontology и iZUMi Finance дават възможност на потребителите да навигират в света на децентрализираните финанси и да отключват нови възможности.

Alchemy Pay: Ontology си партнира с Alchemy Pay, водещ шлюз за крипто плащания, за подобряване на достъпността и използваемостта. Това сътрудничество предоставя удобни on-ramp решения, позволяващи на потребителите безпроблемно да конвертират своите цифрови активи в реални покупки. Чрез интегриране на платежната инфраструктура на Alchemy Pay, потребителите на Ontology могат да се насладят на транзакции без проблеми и да разширят полезността на своите криптовалути в разнообразен набор от търговци.

ONTO Wallet: Служейки като портал за притежаване и контролиране на децентрализирана самоличност (DID), ONTO Wallet позволява на потребителите да управляват сигурно своите цифрови идентичности в множество платформи. Предоставя на хората пълен контрол върху техните лични данни и улеснява безпроблемното взаимодействие с децентрализирани приложения. ONTO Wallet е ключов компонент в реализирането на визията за самостоятелна суверенна идентичност, като дава възможност на потребителите да поемат отговорност за своето цифрово присъствие.

Вижте още  Цена на XRP до $1,3 до август 2023 г.?

Orange Protocol: Надграждайки здравата основа, осигурена от ONT ID, Orange Protocol извежда децентрализираната идентичност на следващото ниво чрез въвеждане на управление на репутацията между веригата. Използвайки възможностите на ONT ID, Orange Protocol дава възможност за установяване и проверка на репутации в различни блокчейн мрежи. Това сътрудничество повишава доверието и прозрачността в рамките на децентрализираната екосистема, насърчавайки надеждна среда за потребителите и бизнеса.

Тези партньорства илюстрират ангажимента на Ontology за премахване на бариерите за разработчиците и потребителите, правейки Web3 по-отворено и приобщаващо изживяване. Чрез комбиниране на силата на ONTO Wallet, Orange Protocol, сътрудничество с лидери в индустрията като Alchemy Pay и интеграцията с iZUMi Finance, Ontology стимулира приемането на децентрализирани технологии и проправя пътя за децентрализирано бъдеще.

Живата и нарастваща общност на Ontology играе решаваща роля за нейния успех. С общо 164 dApps, хоствани в MainNet, и над 7,6 милиона транзакции, свързани с dApp, ангажираността на общността е доказателство за техния непоколебим ангажимент.

Гледайки напред, Ontology остава непоколебима във визията си за децентрализирано бъдеще, където хората имат контрол върху собствените си данни. Фокусът е върху премахването на бариерите за разработчиците и потребителите, създавайки по-отворено и приобщаващо Web3 изживяване. С непрекъснати усилия за оптимизиране на производителността, овластяване на играчите и насърчаване на сътрудничеството, Ontology активно оформя бъдещето на Web3 и стимулира приемането на децентрализирани технологии.

Последни новини

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Zipmex Thailand спира дейността си след регулаторни изисквания

Zipmex Thailand спира търговските операции в отговор на регулаторните предизвикателства Zipmex Thailand, борса за криптовалута, внезапно преустанови дейността си в отговор на регулаторните изисквания, наложени от...

Най-популярни

Реклама