НачалоНовини за криптовалутиTradecurve (TCRV) процъфтява по време на предварителна продажба

Tradecurve (TCRV) процъфтява по време на предварителна продажба

-

Tradecurve (TCRV) се засилва по време на предварителна продажба, тъй като Uniswap (UNI) и Enjin Coin (ENJ) показват волатилност

Секторът на криптовалутите може да бъде много динамичен, като цените се движат постоянно. Докато утвърдени токени като Uniswap и Enjin Coin претърпяха значителна волатилност, Tradecurve демонстрира устойчивост и привлече вниманието на пазарните участници. Нека разберем защо.

Резюме

  • Uniswap в низходящ тренд
  • Анализ на цената на Enjin Coin
  • Tradecurve нараства с 80% по време на текущата си предпродажба
  • Uniswap (UNI) показва диаграми за кървене

Uniswap наскоро се сблъска с колебания в цената си, отразяващи непредсказуемия характер на пазара. След скока на биткойн над $30 000 в средата на юни, Uniswap отбеляза увеличение, тъй като стойността му скочи с 11,6% през последните 14 дни. Сега обаче изглежда, че Uniswap е загубил част от тази инерция, тъй като търгува ръце на $4,91 с пазарна капитализация от $2,8 милиарда, спад от 3,68% за една нощ.

Наскоро UNCX Network обяви пускането на най-новата си версия, която добавя поддръжка за заключване на ликвидност Uniswap v3. Това може скоро да доведе до леко покачване на Uniswap, но пазарните анализатори твърдят, че няма да бъде забележително, тъй като те предвиждат цена от $5,05 до края на юли 2023 г.

Притежателите на Enjin Coin (ENJ) стават нервни поради турбуленцията

По подобен начин Enjin Coin, базиран на блокчейн игрален токен, също демонстрира значителни колебания в цените, намалявайки стойността си с 13,6% само през последния месец. Движението на цената на Enjin Coin отбеляза низходяща тенденция, което предизвиква безпокойство сред инвеститорите и търговците. Въпреки че Enjin Coin показа обещаващ потенциал като токен за игри, базиран на блокчейн, пазарните фактори и настроенията на инвеститорите допринесоха за намаляването на стойността му.

Вижте още  Институционалното попечителство на биткойн може да бъде неговият крах

Според скорошна статистика от Santiment, дългогодишните собственици на Enjin Coin може също да продават своите токени от загриженост за по-нататъшен спад на стойността. В момента Enjin Coin има стойност от $0,2864 с пазарна капитализация от $285 милиона, ръст от 1,44% през последните 24 часа. Със своите пълзящи средни, които също показват сигнали за продажба, притежателите на Enjin Coin търсят други проекти с повече място за растеж.

Tradecurve (TCRV) изпитва стабилност и растеж по време на предварителна продажба

Докато Enjin Coin и Uniswap са изправени пред предизвикателства, един проект, който в момента е в предварителна продажба, набра скорост и инвеститорски интерес – Tradecurve. По време на предварителната продажба Tradecurve демонстрира стабилност, поддържайки стабилна траектория на растеж, тъй като стойността му се повиши с 80% от началната цена от $0,01. Не само това, но досега са събрани над $2,8 милиона, а крайната цел от $20 милиона може да бъде достигната много по-рано от очакваното.

Търсите знак за инвестиране в #Tradecurve? 👀
Е, ето го! 💎
Бъдете един от първите, които влязоха във вълнуващия свят на #Tradecurve и отключете потенциала за финансов растеж. Не пропускайте! 🚀
— Tradecurve (@Tradecurveapp)

Представяне на хибриден инфраструктурен модел

Tradecurve се позиционира като уникален и обещаващ проект, тъй като създава комбинация от CEX и DEX функции – ниска латентност, достъп до всички деривати в една сметка и бързо изпълнение на поръчки. Той се отличава със своя фокус върху поверителността, позволявайки на потребителите да търгуват, без да се нуждаят от проверки на KYC при регистрация. Вместо това потребителите могат да създадат акаунт, като използват само имейл, да го свържат с крипто портфейл и да депозират криптовалута като обезпечение.

Вижте още  Grayscale намеква за стартирането на Bitcoin ETF

И с регулирането, което често ограничава достъпа до продукти с висок ливъридж и усъвършенствани инструменти за търговия, Tradecurve променя играта, като предоставя на потребителите висок ливъридж, започващ от 500:1 и възможността да се абонират за автоматизирани и AI търговски ботове.

Тези функции, плюс факта, че Tradecurve планира да приложи доказателство за резерви (PoR) – нещо, което дори Coinbase и eToro не притежават в момента, накараха над 12 500 потребители да се регистрират за него.

Какво предстои?

В момента Tradecurve предлага своя собствен токен, TCRV, на ниската цена от $0,018. Това обаче е цена за предварителна продажба на Етап 4 и когато започне Етап 5, което може да се случи най-скоро следващата седмица – предстои увеличение до $0,025.

Някои анализатори дори прогнозират 100-кратен скок след листването на токена на Tier-1 CEX. Сега е идеалният момент да закупите този потенциален токен със сини чипове, тъй като бонусът за депозит от 50% също е в сила за ограничен период от време, така че не пропускайте.

Последни новини

Solana DEX стават свидетели на скок в обема на търговия

Solana DEX стават свидетели на експоненциален скок в обема на търговия – разкриване на причините зад феномена Solana надмина BSC веригата на Binance, тъй като нейните...

Бившият изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред 10 години затвор

Бившият главен изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред потенциална присъда от 10 години затвор, тъй като американските прокурори ескалират съдебни действия — какво...

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Най-популярни

Реклама