НачалоДруги крипто новиниПартньорство на Choise.com с ELF Stars Vienna Vikings за крипто и спорта

Партньорство на Choise.com с ELF Stars Vienna Vikings за крипто и спорта

-

Новото партньорство на Choise.com с ELF Stars Vienna Vikings е тъчдаун както за крипто, така и за спорта

В последната си публикация в блога Choise.com, портална крипто платформа, съчетаваща CeFi и DeFi в една концепция, разкри ексклузивното си партньорство с шампионите на ELF (Европейската футболна лига) Vienna Vikings. Според официалното изявление, това усилие има за цел да насърчи приемането на криптовалута сред много фенове на американския футбол по света.

Сътрудничеството с Vienna Vikings бележи активното участие на Choise.com в спортната индустрия. Тъй като американският футбол сега процъфтява в цяла Европа, този новосформиран съюз обещава глобална вълна от интерес към непрекъснато нарастващата крипто екосистема. Choise.com вече е включил повече от 1 милион потребители в над 170 страни към своята платформа и продължава да разпространява осведомеността за цифровите активи, като обединява усилията си с водещи марки от различни сектори.

Защо виенските викинги?

Виенските викинги доминират американския футбол в Австрия през последните две десетилетия. Клубът може да се похвали с наистина богато наследство, което включва спечелване на националния Austrian Bowl 15 пъти в тяхната история, както и улавяне на титлата Eurobowl 5 пъти от 2004 до 2007 г. и през 2013 г. Началото на пътуването на Vikings в ELF, Европа най-големият турнир по американски футбол, се оказа впечатляващ – те спечелиха триумфално първия си сезон през 2022 г., побеждавайки Hamburg Sea Devils в Championship Game с резултат 27-15.

Тази година виенският клуб се е ангажирал да го върне обратно и да повтори огромния си успех в третия сезон на ELF. След непрекъсната поредица от 4 победи над Берлин Тъндър, Прага Лайънс, Лайпциг Кингс и Фехервар Ентронърс, Викингите отвориха още повече преднината си в класирането преди мачовете срещу Рейдърс Тирол и Пантерите Вроцлав.

Вижте още  Бичият импулс на Shiba Inu продължава

Освен това Vienna Vikings, вкоренени в Американския футболен и мажоретен клуб на Vikings, се утвърдиха като мощна програма със страхотно развитие на младите хора. Сред най-известните им затворници са Бернхард Райман (OL Indianapolis Colts) и Bernhard Seikovits (TE Arizona Cardinals), които в момента блестят в NFL.

Всичко това, съчетано с убедителна фенбаза, доведе до това Vienna Vikings да се превърнат в правилния партньор за Choise.com, правейки голямото си влизане в процъфтяващото пространство на американския футбол.

Взаимноизгодни отношения

Choise.com е сигурен в полезна асоциация поради осезаемото богатство на виенските викинги в Европа. Междувременно, като си сътрудничи с действащия шампион на ELF, платформата ще подобри брандирането на клуба в няколко аспекта, като облекло на отбора, присъствие в социалните медии и стадион.

В допълнение към логото на Choise.com, което е на видно място във всички официални каски, има друга съвместна инициатива, която също е планирана за изпълнение. Чрез партньорството си с Vienna Vikings, Choise.com възнамерява да пусне уникална линия от карти Crypterium с индивидуален дизайн, в чест на клуба и членовете на неговия екип. Crypterium card е VISA карта, достъпна за поръчка в над 30 държави. Потребителите на Choise.com могат да издават както виртуална, така и пластмасова версия на картата, да я зареждат от портфейлите си, да извършват плащания по целия свят, където се приема VISA, както и да теглят пари в брой от банкомати в повече от 200 държави. Към днешна дата продуктът вече се предлага в 50 000 клиенти.

На 24 юни викингите демонстрираха за първи път своите нови брандирани шлемове. Това се случи по време на встъпителния им мач срещу Лайпциг Кингс. Играта започна с церемонията по откриването, по време на която главният изпълнителен директор на Choise.com Владимир Горбунов заедно със сина си направиха почетното хвърляне на монета в центъра на стадион Хое Варте. Но истинската черешка на тортата беше невероятната победа на Vienna Vikings, които победиха своите съперници с 47-14 в знак на признание за дългогодишното сътрудничество с крипто платформата. От този ден отборът остава непобеден и само заздрави позициите си в класирането след последния триумф над Fehervar Enthrodes, 41-12.

Вижте още  Финансови институции са пионери в застрахованото крипто

Choise.com е универсална крипто платформа, предлагаща широк набор от услуги за крипто банкиране на кръстовището на CeFi и DeFi. Това включва закупуване и печелене на крипто в лихвени сметки, Web3 залагане, генериране на печалби от NFT, както и изпробване на инвестиции в двойна валута с висока доходност. Можете също да се насладите на всички функции на платформата в движение, като изтеглите мобилното приложение Choise.com.

Това, което отличава Choise.com от конкуренцията, е най-новият му модерен продукт – индексен токен BitDriven, наблюдаван от аплодирани изследователи и анализатори на криптовалута. Чрез този инструмент потребителите могат да получат достъп до портфолиото от най-обещаващите монети с убедителна история на ефективността и добри основни причини за значителен растеж. Предполага се, че общата стойност на това портфолио ще нарасне до x12 след халвинга на биткойн през 2024 г.

Choise.com ще предоставя подкрепа на Vienna Vikings през целия сезон 2023 г., като доближава дигиталните активи по-близо от всякога до хиляди свои ентусиазирани фенове.

Последни новини

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Zipmex Thailand спира дейността си след регулаторни изисквания

Zipmex Thailand спира търговските операции в отговор на регулаторните предизвикателства Zipmex Thailand, борса за криптовалута, внезапно преустанови дейността си в отговор на регулаторните изисквания, наложени от...

Взаимодействието между ликвидността в долари и цената на биткойн

Съоснователят на BitMEX хвърля светлина върху взаимодействието между ликвидността в долари и цената на биткойн Съоснователят на BitMEX Артър Хейс предвижда ръст на биткойните на фона...

Най-популярни

Реклама