НачалоБлокчейн новиниPolygon подписва партньорство с индийското правителство

Polygon подписва партньорство с индийското правителство

-

Polygon подписва второ голямо партньорство с индийското правителство

Polygon формира второто си значително партньорство с индийското правителство.

3-странно партньорство

Индийското правителство си партнира с Polygon и Airchains, за да разработи базирана на блокчейн система за собственост върху земята. Съгласно това споразумение Polygon ще си сътрудничи тясно с правителствени органи и заинтересовани страни, за да проучи и внедри блокчейн решения в различни сектори.

Основната цел на това партньорство е да се използва експертният опит на Polygons в мащабируема блокчейн инфраструктура за подобряване на съществуващите правителствени инициативи и рационализиране на операциите. Чрез интегриране на блокчейн технология в критични системи.

Airchain, виден играч в логистичната индустрия, също ще играе жизненоважна роля в партньорството между Polygon и индийското правителство. Със своя опит в управлението на веригата за доставки и логистични решения, Airchain ще си сътрудничи с Polygon, за да рационализира и оптимизира движението на стоки в екосистемата, задвижвана от блокчейн.

Две области, в които блокчейн предоставя решение

Промяната на документите за земя е истински проблем в Индия и често може да доведе до незаконна загуба на притежание на земя върху земята. Прилагането на система, базирана на прозрачността на блокчейн, ще има за цел да върне доверието в транзакциите със собственост върху земя.

Допълнителна и вълнуваща нова разработка, която може да стане реалност чрез блокчейн, е частичната собственост върху собствеността. Веднъж правилно приложен, вратата ще бъде отворена за много граждани да могат да притежават частичен дял земя, нещо, което беше немислимо доскоро.

Дигитална Индия

Това сътрудничество е в съответствие с визията на индийското правителство за цифрова Индия, като ускорява пътя на страната към цифрова трансформация. Установената репутация на Polygons, техническата компетентност и ангажираността към мащабируемост го правят идеален партньор.

Вижте още  CZ, Buterin, Dorsey водят класациите за популярност в крипто

Тъй като търсенето на решения, базирани на блокчейн, продължава да нараства, инфраструктурата и експертният опит на Polygon могат да играят решаваща роля в реализирането на дигиталните стремежи на Индия.

Това сътрудничество има потенциала не само да отключи нови възможности, но и да стимулира иновациите, като същевременно утвърждава Индия като глобален лидер в блокчейн технологията.

Чрез активно преследване на партньорства с известни проекти като Polygon, индийското правителство демонстрира своя проактивен подход към възприемане на авангардни технологии. Такива сътрудничества насърчават сътрудничеството, споделянето на знания и иновациите – екосистема, която може да задържи Индия в челните редици на цифровия прогрес.

В стремежа си да продължи да се ангажира с индийското правителство, Polygon има за цел да създаде вълнообразни ефекти, които надхвърлят националните граници. Това отличително партньорство проправя пътя за други правителства в световен мащаб, показвайки как блокчейн технологията може да доведе до трансформиращи промени в справянето с осезаеми пречки и стимулиране на социално-икономическия напредък.

Последни новини

Solana DEX стават свидетели на скок в обема на търговия

Solana DEX стават свидетели на експоненциален скок в обема на търговия – разкриване на причините зад феномена Solana надмина BSC веригата на Binance, тъй като нейните...

Бившият изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред 10 години затвор

Бившият главен изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред потенциална присъда от 10 години затвор, тъй като американските прокурори ескалират съдебни действия — какво...

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Най-популярни

Реклама