НачалоБлокчейн новиниValidation Cloud Node API интегрира Casper Mainnet

Validation Cloud Node API интегрира Casper Mainnet

-

Validation Cloud Node API интегрира Casper Mainnet, като дава възможност на корпоративните потребители на блокчейн

Цуг, Швейцария, 5 юли 2023 г., ChainwireCasper Network, водеща блокчейн платформа за корпоративни и DeFi приложения, вече е интегрирана в API на Node на Validation Cloud.

Интеграцията на Casper ще даде на приложенията и предприятията достъп до платформата на Validation Cloud, която осигурява бърза, мащабируема и интелигентна свързаност в комерсиални блокчейни. За Casper най-впечатляващата част от процеса на интеграция беше скоростта на доставка – само пет дни от началото до края.

„Ние сме развълнувани от интегрирането на Casper Network в API на възела на Validation Cloud. Това партньорство разкрива вълнуващи възможности за разработчици и предприятия. Чрез комбиниране на скалируемостта и сигурността на Casper със скоростта и устойчивостта на Validation Cloud, ние предоставяме на разработчиците възможността да започнат за часове, а не за дни или месеци. Този рационализиран процес отразява нашия ангажимент за овластяване на иновациите, като същевременно поддържаме най-високите стандарти на почтеност и доверие“, каза Стив Дуигнан, ръководител на растежа, Casper Association.

„Развълнувани сме предприятията и приложенията на DeFi да се възползват от тази интеграция за разгръщане на възли и очакваме с нетърпение да видим какво изграждат разработчиците и предприятията върху мрежата на Casper, използвайки инфраструктурата на Validation Cloud“, каза Алекс Нвака, CSO на Validation Cloud.

Casper Network е известен със способността си да предоставя мащабируеми и сигурни блокчейн решения за предприятия и DeFi приложения, което прави инфраструктурата на Validation Cloud идеално допълнение.

Интеграцията с Validation Cloud не само допълнително ще подобри възможностите на Casper, но и ще направи мрежата по-достъпна както за приложения, така и за предприятия.

Вижте още  USDT замразява $4,1 милиона в адреси на Ethereum

API за възли на Validation Cloud предоставя цялостен и удобен за потребителя начин за взаимодействие с множество блокчейн мрежи, включително Casper Network, което позволява на потребителите да се съсредоточат върху изграждането на приложения, вместо да управляват инфраструктура.

С тази интеграция разработчиците могат да се възползват от функциите на Casper Network, включително интелигентни договори, издаване на активи и други, като същевременно управляват безпроблемно своите възли чрез API за възли на Validation Cloud.

Свържете се с Casper сега на app.validationcloud.io

Относно Validation CloudValidation Cloud е Web3 стрийминг на данни и инфраструктурна компания, която свързва организации в Web3 чрез бърза, мащабируема и интелигентна платформа.

Със седалище в Цуг, Швейцария, Validation Cloud предлага високопроизводителни и адаптивни продукти за залагане, възел и данни като услуга.

Относно CasperCasper е мощна публична платформа за интелигентни договори, която дава възможност на създателите, общностите и бизнеса да се свързват с почтеност и доверие.

Той работи като блокчейн, устойчив на бъдещето, позволяващ дългосрочни решения на предизвикателствата в реалния свят. Casper разполага с адаптивна и модулна архитектура, която му позволява непрекъснато да се развива. Това прави Casper надеждна за бъдещето блокчейн мрежа, която е добре оборудвана да посрещне предизвикателствата на настоящето и бъдещето.

Асоциацията Casper е базирана в Швейцария организация с нестопанска цел, която се стреми да насърчи широкото приемане на блокчейн технологията чрез разработване и внедряване на Casper.

Чрез безпроблемно интегриране със съществуващи стекове от технологии, Casper дава възможност на организации от всякакъв размер да отключат пълния потенциал на блокчейн и да създават решения, които ефективно се справят с предизвикателствата в реалния свят.

Вижте още  TIES CAPITAL GLOBAL разкрива авангардна платформа за търговия с криптовалута

Последни новини

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали

Защо цената на биткойн се покачва днес? Ръст на цената на биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали В забележителен отскок, цените на биткойн (BTC) се повишиха...

Най-популярни

Реклама