НачалоНовини за криптовалутиНовини за Алткойни / AltCoinsГмуркане в стартирането на ERC20 на Golden Inu

Гмуркане в стартирането на ERC20 на Golden Inu

-

Гмуркане в стартирането на ERC20 на Golden Inu: Токен, проверен от двама отделни одитори

Документите на Golden Inu се проверяват от двама одитори

От днес, инвеститорите имат само една седмица, за да закупят своите $GOLDEN токени с отстъпка. Това идва, след като спирането на WalletConnect засегна ICO и милиони крипто търговци, което доведе до удължаване на първоначалния краен срок.

Golden Inu Token, най-печелившият мемекойн за месец юни, продължава работата си за създаване на децентрализирано пространство чрез използване на мулти-блокчейн технология като начин за създаване на полезност за токена.

Въпреки това, като нова валута, инвеститорите имат често срещано погрешно схващане, че може да има риск, по-голям от пазарните колебания, когато инвестират в Golden Inu. В края на краищата злонамерените крипто проекти не са нечувани – особено на пазара на алткойн и мемекойн.

С това казано, само с малко време и проучване на токена, инвеститорите ще могат да открият, че проектът е бил щателно одитиран от различни компании, всички с един и същ резултат.

Assure Defi, компания, специализирана в сигурността на криптовалута, награждава Golden Inu с най-високо ниво на сигурност в своята платформа. В допълнение, компанията също така провери съкровищницата, договора и ликвидността на проекта – всички те преминаха с летящи цветове.

Тъй като винаги е добра идея да имате второ мнение, когато говорим за финансови инвестиции, Golden Inu беше одитиран и от друг експерт по сигурността: Contract Wolf.

Според техните открития мемекойнът е получил най-високата оценка за сигурност на платформата. Contract Wolf също потвърди множество процедури, които гарантират, че разработчиците нямат потенциал да извършат издърпване на килим. Тези процедури включват ограничения за копаене след внедряване, тавани на таксите за транзакции, невъзможност на собствениците да блокират потребители и липса на правомощие за пауза на договора, след като той бъде внедрен.

Вижте още  Богатството на милионер на Dogecoin достигна 3 милиона долара

В сегашния си вид одитите на Golden Inu придават тежест на факта, че валутата е сигурен перспективен проект, който има потенциала да възнагради своите инвеститори с над 1000% доходност през този втори семестър.

Предварителна продажба на Golden Inu — остават само 5 дни

С идеята, че закупуването на $GOLDEN е безопасно, инвеститорите имат само 5 дни за възможността да закупят своите токени с отстъпка от предварителната продажба на ERC20 токени на проекта.

Разработчиците възнамеряват да използват ERC20 версията на $GOLDEN като начин да накарат BNB Chain и Ethereum Blockchain токените да съжителстват един с друг. Тази идея ще направи възможно потенциален новаторски проект, който ще използва тази двойна блокчейн технология, за да използва токена $GOLDEN като мост, способен да позволи на потребителите да разменят различни токени от множество блокчейни с отстъпка.

Прогнозите около стойността на токена предвиждат, че ERC20 $GOLDEN ще види скок от най-малко 25% при листването му в списъка на Uniswap на 12 юли.

След увеличението на списъка, последните проучвания на Xangle показват, че сигурните и обещаващи проекти отбелязват средно 208% ръст, след като бъдат регистрирани на такава популярна платформа. Освен това, в сравнение с първоначалното стартиране във веригата BNB, ERC20 Golden Inu има потенциала да види растеж от над 1000% само за няколко седмици. Smart Money преминава към предварителна продажба във все по-голям брой поради тези прогнози и действителни случаи на използване на токена $Golden.

Часовникът тиктака за инвеститорите да се възползват от възможността да придобият $GOLDEN токени на намалена цена през оставащата седмица от предварителната продажба на токени Golden Inu ERC20. Golden Inu успешно премина задълбочени одити на сигурността, проведени от реномирани фирми като Assure Defi и Contract Wolf, гарантирайки сигурно инвестиционно изживяване.

Вижте още  Grayscale представя преработено предложение за спот ETF

Последни новини

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали

Защо цената на биткойн се покачва днес? Ръст на цената на биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали В забележителен отскок, цените на биткойн (BTC) се повишиха...

Най-популярни

Реклама