НачалоДруги крипто новиниBinance избира нов главен стратегически директор

Binance избира нов главен стратегически директор

-

Binance избира нов главен стратегически директор след напускането на Патрик Хилман

Водещата в света крипто борса по обем на търговия, Binance, винаги е била основна цел на регулаторен контрол в Съединените щати.

Неотдавнашното съдебно дело от Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) привлече критики относно преференциалното третиране на базираната в САЩ крипто борса Coinbase.

В този контекст се твърдеше, че интензивните действия по прилагане може да са довели до внезапно напускане на няколко висши ръководители от американското подразделение на борсата.

Някои от тях обаче съобщиха, че не напускат поради подобни причини. Сред напускащите компанията са Хан Нг, главният съветник; Патрик Хилман, главен стратегически директор; и Стивън Кристи, старши вицепрезидент по съответствието. Докато Хилман каза, че си тръгва в добри отношения, Кристи обясни, че иска да си вземе почивка и да прекара време със семейството.

Междувременно се спекулира, че Binance е намерил заместник на Hillmann. Нов главен стратегически директор на Binance Според журналистката на Fox Business Елинор Терет, крипто борсата може да се е насочила към кандидат за заместник на бившия главен стратегически директор Патрик Хилман.

Брад Джафе, който в момента е вицепрезидент по комуникациите на компанията, вероятно ще бъде заместник на Хилман. Междувременно изглежда, че крипто борсата все още търси старши вицепрезидент Стив Кристи за съответствие.

По-рано CoinGape съобщи за коментарите на шефа на Binance Changpeng Zhao относно продължаващия FUD около внезапните излизания. Той описа внезапното развитие като нормален „оборот“ и го свърза с неотдавнашното дело срещу SEC.

Въпреки това, голям резултат от неотдавнашната регулаторна атака срещу крипто пазара в САЩ беше начинът, по който цената на биткойн реагира с устойчивост. Въпреки че цените на крипто активите паднаха в отговор на новината за оставката, в крайна сметка това беше малък спад.

Вижте още  Binance.US възстановява тегленето на щатски долари

Последни новини

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Zipmex Thailand спира дейността си след регулаторни изисквания

Zipmex Thailand спира търговските операции в отговор на регулаторните предизвикателства Zipmex Thailand, борса за криптовалута, внезапно преустанови дейността си в отговор на регулаторните изисквания, наложени от...

Най-популярни

Реклама