НачалоНовини за криптовалутиНовини за Алткойни / AltCoinsЕкосистемата Shiba Inu пламва с активност заради Shibarium

Екосистемата Shiba Inu пламва с активност заради Shibarium

-

$0,001 Цена на SHIB примамва, тъй като екосистемата Shiba Inu пламва с огромна активност преди пускането на Shibarium

Shiba Inu (SHIB), втората по големина мем монета в света, напоследък привлича вниманието на пазарите на криптовалути, предизвиквайки любопитство и повдигайки въпроси относно нейния потенциал.

На 6 юли фирмата за анализ на крипто ончейн Santiment подчерта значителното нарастване на създаването на нови ежедневни адреси за Shiba Inu, средно над 2500 на ден през последните няколко седмици. В туит фирмата отбеляза, че въпреки че ценовото представяне на SHIB може да е било незадоволително през последната година, има надежда зад една от любимите мем монети за 2021 г.

Задълбочавайки се в основните тенденции, фирмата подчертава няколко фактора, допринасящи за положителното завъртане на последните разработки на Shiba Inu. Първо, растежът на мрежата на SHIB е доста висок напоследък, което показва нарастващ интерес и ангажираност. Освен това, реализираната загуба на печалба в мрежата е напълно скрита, което предполага, че инвеститорите, закупили SHIB, все още държат своите токени въпреки потенциалните загуби. Освен това предлагането на SHIB на борсите е в най-ниската си точка от 2022 г., което показва намаляване на наличните токени за търговия.

Според фирмата последиците от тази ситуация могат да се тълкуват от две различни гледни точки. От една страна, внезапното внимание към мем монети като SHIB може да се разглежда като „върхов индикатор“, потенциално сигнализиращ върха или пик на пазара, което може да означава насищане на пазара или бъдещ спад.

От друга страна, Santiment твърди, че скорошният скок на интереса може също да внесе нов живот в SHIB, който летеше под радара.

Вижте още  Ethereum гони цена от $2500

„Както предполагат нашите собствени показатели, ежедневните активни адреси за SHIB бяха слаби преди този скок на интереса, което показва новооткрито търсене на токена“, пише фирмата.

Освен това нарастващият интерес към Shiba Inu може да се отдаде и на очакванията около стартирането на основната мрежа на Shibarium, решението за мащабиране на ниво 2 на екосистемата. През последните няколко месеца спекулациите около продукта се увеличиха, като няколко поддръжници в общността, включително разработчиците на Shiba Inu, предполагат, че датите на пускане може да са по-близо от очакваното.

Трябва да се отбележи, че в последния блог Shytoshi Kusama направи още един намек за стартирането на Shibarium през август, като същевременно обяви спонсорството на Shib на Blockchain Futurist Conference, Eth Toronto и Eth Women, които ще се проведат в Торонто този месец. Според водещия разработчик, събитието ще послужи като платформа за представяне на завършени проекти, включително Shibarium.

Освен това Shibarium Beta Testnet, или Puppynet, също отбеляза значително приемане и ангажираност. Според данни от Puppyscan, общият брой транзакции и броят на адресите на портфейлите, свързани към тестовата мрежа Shiba Inu слой-2, са достигнали нови върхове от $27,37 милиона и 17 милиона, съответно.

Очаква се тези развития, съчетани с продължаващите значителни инвестиции в SHIB от страна на инвеститорите, да предизвикат предстоящото възходящо движение за криптовалутата до високо очакваната цена от $0,001. По време на пресата SHIB се търгуваше на $0,000007518 след спад от 0,36% през последния ден.

Последни новини

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали

Защо цената на биткойн се покачва днес? Ръст на цената на биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали В забележителен отскок, цените на биткойн (BTC) се повишиха...

Най-популярни

Реклама