НачалоWEB 3 крипто новиниPink Moon Studios възпламенява бъдещето на Web3 игрите

Pink Moon Studios възпламенява бъдещето на Web3 игрите

-

Pink Moon Studios възпламенява бъдещето на Web3 игрите с новаторската игра на KMON Trading Card

Pink Moon Studios, авангарден архитект на Web3 гейминг пейзажа, е готов да развълнува ентусиастите с съобщение, което красиво съчетава носталгията с иновациите: стартирането на KMON Trading Card Game. Това новаторско начинание издига очарованието на любими класики като Pokémon и Yugioh в сферата на Web3, като ефективно съчетава традиционните игрални изживявания с трансформиращия потенциал на блокчейн технологията.

Изпълнителният директор на Pink Moon Studios, Умберто Канеса Черчи, капсулира ентусиазма на екипа в скорошно изявление: „Стартирането на KMON Trading Card Game бележи монументален скок за нашата марка. Този проект представлява хармонично съчетание на нашите скъпи спомени от детството с вълнуващия напредък на блокчейн технологията.“ Повтаряйки това мнение, Davide Matteazzi, ръководител Merch в Pink Moon Studios и инициатор на проекта, потвърждава: „Въвеждането на игра с разменни карти предоставя уникален път за укрепване на връзката между нашите играчи и техните криптомони, задълбочавайки тяхната ангажираност в света, който сме създали щателно. Заедно с нашия италиански издателски партньор, Chimpanzee, ние успяхме да проектираме изживяване, което разкрива вълнуващо нов подход към самата игрова механика на франчайза.

Подход, ориентиран към общността

Една от забележителните характеристики на играта е нейният акцент върху участието на общността. Вместо да ограничи избора на представени Криптомони до вътрешна комисия, Pink Moon Studios демократизира процеса чрез иновативния конкурс за красота KMON.

Това състезание дава възможност на членовете на общността да предложат своите криптомони за включване в играта на карти. За да участват, членовете се насърчават да споделят своите записи в Kryptomon в Twitter, като маркират @KryptomonTeam и използват хаштаговете #KMONCardGame и #KMON. Ангажиментът, събран от всеки запис, ще определи топ 56 Криптомони, по седем от всеки елемент, които ще украсят встъпителното тестване на KMON Game Cards. Този иновативен подход потвърждава ангажимента на Pink Moon Studios за участие на общността, насърчавайки чувството за собственост сред играчите и насърчавайки по-интерактивна среда за игри.

Вижте още  Америка ограничава федералните връзки с китайски блокчейн

Подобряване на играта: Пътна карта за бъдещето

Докато Pink Moon Studios продължават да разработват KMON Trading Card Game, те изследват много механики за подобряване на играта. Една от тези вълнуващи перспективи е въвеждането на легендарни карти, които могат да се разменят за NFT или елементи в играта, предлагайки на играчите едно завладяващо измерение на стратегия и награда.

Едновременно с това Pink Moon Studios работи усърдно върху създаването на устойчив и справедлив модел за споделяне на приходите. Този модел има за цел да възнагради общността, като гарантира справедливо разпределение на ползите, извлечени от играта на карти. Pink Moon Studios е посветена на поддържането на принципите на справедливост и приобщаване, като непрекъснато търси начини за създаване на по-обогатяваща и справедлива игрална екосистема.

Начело на революцията в игрите Web3

Първоначално основано като Kryptomon през 2021 г., Pink Moon Studios бързо се очертава като авангард в пространството за игри Web3. Като използват ефективно блокчейн технологията, незаменимите токени (NFT) и разширената реалност (AR), те оформят бъдещето на игралната индустрия. Усъвършенстваните предложения за услуги на Pink Moon Studios, включително Diamond Contract, NFT Forging, Phygital NFT и AR NFT Hunt, служат като доказателство за техния непоколебим ангажимент към пионерство в потапящи, ангажиращи и иновативни игрални изживявания, които надхвърлят ограниченията на традиционните игри.

Като непоколебим новатор, Pink Moon Studios последователно инвестира в проучване и интегриране на нововъзникващи технологии, за да подобри своите предложения. Този подход, съчетан с техния ангажимент за насърчаване на силни връзки в общността, затвърди позицията на Pink Moon Studios като пионер в индустрията.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама