НачалоНовини за криптовалутиInQubeta излъчва положителни пазарни вибрации

InQubeta излъчва положителни пазарни вибрации

-

На фона на срива на Polkadot TVL, предварителната продажба на InQubeta излъчва положителни пазарни вибрации

Крипто пазарът не е непознат за възходи и падения, докато се движи с вълната на волатилност и промените в пазарните настроения. В последните развития, Polkadot (DOT), водеща криптовалута, е изправена пред мечи настроения по отношение на своята Total Value Locked (TVL), която претърпя крах. На фона на това обаче предварителната продажба на InQubeta излъчва положителни пазарни вибрации, тъй като е свидетел на нарастващо търсене.

В тази статия ще проучим факторите, отговорни за срива в TVL на Polkadot и ентусиазма около предварителната продажба на InQubeta.

InQubeta (QUBE): Предварителната продажба на токена с над $2,1 милиона финансиране

На фона на опасенията в по-широкия крипто пазар, InQubeta се очерта като фар на надежда, излъчващ положителни пазарни вибрации. Неговата предварителна продажба привлече вниманието на инвеститори и ентусиасти, черпейки подкрепа от неговите силни основи, иновативни решения и експоненциален потенциал за растеж. В резултат на това над 2,1 милиона долара са набрани средства за предварителна продажба към момента на писане.

Революционната визия и решения на InQubeta се въртят около набирането на средства за AI. Следователно, използвайки блокчейн технологията, InQubeta има за цел да стане първата платформа за групово финансиране на Web3 за стартиращи фирми с изкуствен интелект. Това има за цел да превърне InQubeta във взаимноизгодна екосистема за AI стартиращи фирми и инвеститори.

Неговият NFT пазар ще бъде в центъра на екосистемата, позволявайки групово финансиране и инвестиции в стартиращи AI компании. За да съберат средства, разработчиците на AI ще измислят инвестиционни възможности в своите проекти и ще ги предложат като NFT. Незаменяемите токени ще бъдат фракционирани и изброени на пазара, за да позволят безпроблемно инвестиране от името на инвеститорите. Чрез неговия частичен инвестиционен модел инвеститорите ще могат да инвестират въз основа на доходите си.

Вижте още  XLM скочи до 15-месечен връх

Освен неговата уникална идея и силни основи, няколко фактора допринасят за неговата привлекателност и положително пазарно настроение. Това включва предимствата, които идват с притежаването на токена QUBE и неговия дефлационен характер.

Притежателите на токени QUBE ще се радват на награди от фонда от награди за залагане след залагане на токени на платформата. Това ще генерира пасивен доход за притежателите в допълнение към печалбите, които ще дойдат от притежаването на токена. Според експерти и анализатори токенът QUBE ще скочи с 5000% преди края на годината. Освен това притежателите на токени също ще имат право на глас, което им дава думата в бъдещата работа на InQubeta.

Освен това токенът е дефлационен, от което ще се възползва с течение на времето. Данък ще премахне от обращение 2% от всички продажби на токени QUBE и 1% от покупките, които след това ще бъдат изгорени.

Предварителната продажба наскоро навлезе в третия си етап и струва $0,0112 на токен. Ставането на инвеститор или осиновител предоставя уникална възможност да бъдете част от бъдещето на AI и неговата конвергенция с блокчейн технологията. Препоръчваме да участвате в предварителната продажба на текущата ниска цена.

Polkadot (DOT) преживява срив на TVL

Polkadot (DOT) е многоверижен протокол, който подпомага междуверижния трансфер на данни и активи. Чрез това Polkadot може да постигне оперативна съвместимост, което го прави важна многоверижна блокчейн платформа в блокчейн екосистемата. Въпреки уместността на Polkadot обаче, той преживява спад в TVL.

Според най-новите разработки общото количество крипто активи, заключени в DeFi екосистемата на Polkadot, е претърпяло срив. Факторите, допринесли за този смут, включват повишена конкуренция, пазарни условия и промяна в настроенията на инвеститорите. Следователно това се отрази и на токена, чиято стойност намалява.

Вижте още  Mox Capital инвестира в бъдещето на цифровите активи

Заключение

На фона на срива на TVL при Polkadot, InQubeta и нейната предварителна продажба създават шум в крипто пейзажа. Неговите изключителни основи, които са пресечна точка между AI и блокчейн технологията, не могат да бъдат споменати достатъчно. Същото е и новото му решение, което се върти около набирането на средства за стартиране на AI. Тъй като предварителната продажба все още е в начален етап, инвеститорите могат да натрупват токените чрез връзката по-долу.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама