Бичият импулс на Shiba Inu продължава

-

Бичият импулс на Shiba Inu продължава с нарастването на разговорите в социалните медии

Shiba Inu продължи възхода си напоследък, тъй като данните показват, че социалният обем на криптовалутата също е регистрирал рязък растеж.

Социалният обем на шиба ину е нараснал с 65% през последната седмица

Shiba Inu се радва на възходяща тенденция наскоро, тъй като дългоочакваното надграждане Shibarium на memecoin се очаква да падне по-късно този месец. Това рали започна около началото на този месец и само в рамките на няколко дни стойността на актива регистрира бърз растеж до марката $0,00001050.

Въпреки това, монетата временно загуби силата си след този пик, тъй като цената й падна под нивото от $0,00000900. Това обаче не беше краят на ралито, тъй като SHIB скоро възвърна позициите си и започна отново да расте.

Цената на мемекойна през последния месец се е променила.

Изглежда, че стойността на актива се покачва през последните дни

Възстановяването на криптовалутата по този начин след доста рязък спад от върха е положителен знак за нещата, които предстоят, тъй като показва, че пазарът все още не се е отказал от ралито.

При този последен скок активът успя да си върне нивото от $0,00001000. С печалби от повече от 16% през изминалата седмица, Shiba Inu е най-добре представящият се сред най-добрите криптовалути на пазара с доста голямо разстояние.

Възходящият импулс на SHIB все още не се е забавил, тъй като монетата отбеляза печалби от още 3% през последните 24 часа. По отношение на класирането си по пазарна капитализация, Shiba Inu остава 14-ият по големина актив в сектора.

Вижте още  Биткойн надминава съпротивата от $35 000 – какво следва?

SHIB изглежда има пазарна капитализация от около $5,9 милиарда в момента

Има само малка разлика между пазарните капитализации на memecoin и тези на Litecoin (LTC) и Polkadot (DOT) в момента, което означава, че ако монетата успее да запази възходящата си инерция, скоро трябва да ги надмине и да достигне 12-та позиция .

Според данни от аналитичната фирма Santiment, социалният обем на криптовалутата е отбелязал много значително увеличение, тъй като това рали се е състояло.

7-дневните промени в социалния обем на различните активи

„Социалният обем“ тук се отнася до показател, който проследява общия брой публикации, теми и други текстови съобщения в основните социални медийни платформи, които споменават Shiba Inu.

Този показател ефективно ни казва за степента на обсъждане, което монетата получава в социалните медии. Този показател се е повишил с 65% за SHIB през последната седмица, което означава, че разговорите около мемекойна са се увеличили значително.

Този повишен интерес може да бъде конструктивен за актива, въпреки че ако социалният обем се повиши твърде много, това може вместо това да доведе до достигане на върха на криптовалутата.

Последни новини

Артър Хейс смята третирането на Binance и CZ от САЩ за „абсурдно“

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX Артър Хейс критикува властите на САЩ за несправедливо насочване към Binance и CZ, цитирайки пристрастие срещу трансформиращия потенциал на...

Чарли Мънгър, твърдият критик на биткойн почина на 99

Легендарният инвеститор и биткойн скептик, Чарли Мънгер, почина на 99 години: Поглед към неговата противоречива история с крипто Чарли Мънгер, влиятелният заместник-председател на Berkshire Hathaway и...

Ackee Blockchain с инструмент с отворен код срещу рискове от хакове

Ackee Blockchain разкрива Python инструмент с отворен код, „Wake“, за смекчаване на нарастващите рискове от хакове Ackee Blockchain разкрива „Wake“: базирана на Python рамка за тестване...

Биткойн ETF с най-големите седмични притоци на крипто

Нарастващият интерес към спот биткойн ETF стимулира най-големите седмични притоци на крипто, достигайки $346 милиона Чупещ рекорди приток от $346 милиона в инвестиционни продукти за дигитални...

Най-популярни

Реклама