Потапянето на шиба ину продължава?

-

Най-новото потапяне на шиба ину – прикрита възходяща възможност?

Shiba Inu (SHIB) отново влиза в заглавията, но този път по грешни причини. Популярният мем токен беше под продължителен натиск за продажба, което доведе до значителна пукнатина в критично ниво на поддръжка.

Въпреки неотдавнашното стартиране на Shibarium, блокчейн платформа, насочена към подобряване на екосистемата на SHIB, мечите настроения изглежда имат здрава хватка върху ценовата диаграма на токена, което поражда опасения относно дългосрочните перспективи.

Пукнатината в бронята на SHIB стана очевидна, тъй като тя наруши решаващото ниво на поддръжка от $0,00000807, което доведе до 7,3% спад в цената му през последните седем дни. В момента SHIB се търгува на $0,00000764, както се съобщава от CoinGecko, със скромен ръст от 1,5% през последните 24 часа. Тези цифри обаче разказват само част от историята.

Изобилстват мечи индикатори на Shiba Inu

По-задълбочено вникване в техническите индикатори, както се разкри в скорошен доклад, разкрива мрачна картина за SHIB. Паричният поток на Chaikin (CMF) отбеляза значителен спад, като почива на нулевата отметка към момента на публикуване.

Това означава липса на натиск за купуване и силно изтичане на капитали. Освен това индексът на относителната сила (RSI) остава в низходящ тренд, движейки се точно над зоната на свръхпродаденост, подчертавайки липсата на търсене на SHIB.

Пазарната капитализация на SHIB в момента е 4,5 милиарда долара на дневната графика

Интересно е, че докладът също така посочва, че нивата, при които мечките биха могли потенциално да печелят, могат да служат като зона за обръщане на цените за биковете, правейки паралели с ценовите действия, наблюдавани в началото на юни. Въпреки това, 24-часовите данни за ликвидация от Coinglass предполагат приглушена възможност за възходящ ръст в близко бъдеще.

Вижте още  SEC се споразумя с крипто фирмата Quantstamp

Shiba Inu: Индийската връзка

Въпреки трудните времена за SHIB, тя продължава да прави вълни на WazirX, една от водещите борси за криптовалута в Индия. Според скорошен туит от борсата, SHIB задържа позициите си сред първите три най-търгувани цифрови валути през август, заедно с гиганти като Bitcoin и XRP.

Топ пет търгувани монети на WazirX през август:
🚀 USDT
🚀 $BTC
🚀 $SHIB
🚀 $XRP
🚀 $ETH
— WazirX: Индия Ka Bitcoin Exchange (@WazirXIndia)

Според доклад тази тенденция отразява представянето, наблюдавано през юни и юли, когато тези токени демонстрираха устойчивост, често търгувайки в тандем с биткойн, тежката категория на пазара.

Слабото представяне на SHIB в лицето на стартирането на Shibarium и низходящите технически индикатори пораждат опасения относно дългосрочните му перспективи.

Междувременно не може да се изключи обръщане на цената и последният спад на SHIB може да бъде просто прикрита възходяща възможност.

Последни новини

Standard Chartered прогнозира биткойн да надхвърли $100 000 до 2024 г.

Standard Chartered повтаря възходяща перспектива, прогнозира, че биткойнът ще достигне $100 000 през 2024 г. на фона на одобрения на спот ETF в САЩ Standard Chartered,...

Артър Хейс смята третирането на Binance и CZ от САЩ за „абсурдно“

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX Артър Хейс критикува властите на САЩ за несправедливо насочване към Binance и CZ, цитирайки пристрастие срещу трансформиращия потенциал на...

Чарли Мънгър, твърдият критик на биткойн почина на 99

Легендарният инвеститор и биткойн скептик, Чарли Мънгер, почина на 99 години: Поглед към неговата противоречива история с крипто Чарли Мънгер, влиятелният заместник-председател на Berkshire Hathaway и...

Ackee Blockchain с инструмент с отворен код срещу рискове от хакове

Ackee Blockchain разкрива Python инструмент с отворен код, „Wake“, за смекчаване на нарастващите рискове от хакове Ackee Blockchain разкрива „Wake“: базирана на Python рамка за тестване...

Най-популярни

Реклама