НачалоНовини за криптовалутиНовини за Биткойн / BTCБорсовото предлагане на биткойн се увеличава с 3,1%

Борсовото предлагане на биткойн се увеличава с 3,1%

-

Борсовото предлагане на биткойн се увеличава с 3,1%, какво означава това?

Данните във веригата показват, че борсовото предлагане на биткойни е регистрирало увеличение от 3,1% през последните две седмици. Ето какво може да означава това.

Предлагането на биткойни на борсите напоследък се покачва

Според данни от фирмата за анализи във веригата Santiment, борсите наскоро са получили значителни BTC депозити. „Предлагането на борсите“ се отнася до процента от общото циркулиращо предлагане на биткойни, което в момента се намира в портфейлите на всички централизирани борси.

Когато стойността на този показател се покачи, инвеститорите депозират нетен брой монети в тези платформи. Като цяло, една от основните причини, поради които притежателите биха избрали да прехвърлят монетите си на борси от портфейлите си за самостоятелно попечителство, е за целите, свързани с продажбата.

Поради тази причина, когато стойността на индикатора се повишава, това може да е потенциален знак, че пазарът се подготвя за разпродажба, което естествено може да бъде мечи за цената.

От друга страна, понижаването на метричните стойности предполага, че нетно количество от предлагането напуска тези платформи в момента, което може да предполага, че инвеститорите се натрупват. Тази намалена възможност за продажба може да бъде възходяща за цената в дългосрочен план.

Стойността на показателя изглежда се покачва през последните дни

Както е показано на горната графика, предлагането на биткойни на борсите непрекъснато намаляваше през последните няколко месеца, но наскоро нещата се промениха за индикатора.

През последните няколко седмици показателят обърна тенденцията си и отбеляза повишение от 3,1%. Това двуседмично увеличение на предлагането на борсите е най-високото, наблюдавано от началото на март.

Вижте още  NuggetRush (NUGX): Пионерство в бъдещето на мем монетите с интеграция на GameFi

Много от тези депозити бяха дошли преди и по време на ралито на Grayscale. Тъй като този скок на цените не можеше да продължи дълго, би изглеждало разумно да се предположи, че инвеститорите са извършили транзакциите към тези платформи за продажба.

Вместо да възобнови низходящия си тренд след спада на цената, индикаторът само продължи да се покачва през последните няколко дни, тъй като стойността му вече достигна границата от 5,975%.

Santiment отбелязва, че това е знак, че инвеститорите са мотивирани да вземат всякакви малки печалби, които могат, поради което са депозирали, за да се подготвят за възможности за излизане.

Биткойнът вече възстанови скока си към $26 400

През изминалия ден BTC наблюдаваше покачване към нивото от $26 400, но през последните няколко часа активът вече се върна до марката $25 800.

Това бързо възстановяване на монетата може да подсказва, че инвеститорите, които са били готови с депозитите си, са дръпнали спусъка за продажбата им, като по този начин са осигурили мечи импулс на актива.

BTC продължава да се движи настрани

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама