НачалоНовини за криптовалутиНовини за Алткойни / AltCoinsКитовете Shiba Inu предвиждат значителен скок на цените

Китовете Shiba Inu предвиждат значителен скок на цените

-

Китовете Shiba Inu предвиждат значителен скок на цените, тъй като трилиони SHIB токени са в движение.

Само за 24 часа мистериозен кит направи изумително придобиване на токени Shiba Inu (SHIB) на стойност невероятните 6 милиона долара. Whale Alert, изключително уважавана платформа за проследяване на блокчейн, разкри тази удивителна транзакция, разкривайки, че този инвеститор е закупил огромни 708,41 милиарда Shiba Inu токени, с обща оценка от $5,99 милиона, всички от борсата за криптовалута, известна като Gemini.

Трябва да се отбележи, че това забележително натрупване се случи чрез една единствена, привличаща вниманието транзакция. Това развитие следва отблизо движението на друг кит на 4,67 трилиона SHIB токена, възлизащи на приблизително $38,7 милиона, към различен портфейл, всичко това в рамките на една транзакция. Само за една седмица заможните притежатели на Shiba Inu са натрупали около 5 трилиона SHIB токена, което представлява зашеметяващите 44 милиона долара.

Повишената активност сред тези китове съвпада с пускането на Shibarium, решение от слой 2, което насочи Shiba Inu в светлината на прожекторите, привличайки значително внимание както от глобалните инвеститори, така и от борсите за криптовалута. CoinGecko, водеща платформа за агрегиране на данни за криптовалута, в момента класира Shiba Inu като втората най-модерна криптовалута в света, изоставайки плътно от PEPE и надминавайки Dogecoin.

Този прилив на интерес е отразен и в данните от WazirX, водещата индийска платформа за търговия с криптовалута, която наскоро класира Shiba Inu като петата най-търгувана криптовалута на тяхната борса през юли.

Освен това пътят на Shiba Inu към широкото приемане получи значителен тласък чрез стратегическото стартиране на Binance на своята платформа за крипто разплащания, Binance Pay, на динамичния бразилски пазар. Като се има предвид отличаването на Бразилия като дом на една от най-големите общности от потребители на криптовалута, това партньорство притежава потенциала да запали широка ера на масово приемане на SHIB.

Вижте още  Биткойнът се връща обратно до $31 000?

По-рано този месец WireX, иновативна банкова алтернатива, приветства SHIB в своята платформа, предоставяйки на огромна потребителска база от 5,5 милиона индивида безпроблемен достъп до покупка, търговия и използване на SHIB в мрежа, обхващаща повече от 81 милиона глобални търговци на дребно.

От забележително значение е скокът в активността на портфейла, който SHIB преживя. Данните на Crypteye разкриват, че общият брой притежатели на SHIB е надхвърлил 2,4 милиона, отбелязвайки забележително увеличение от 2,06 милиона, регистрирани на същата дата само преди година.

Въпреки тези развития, цената на SHIB остана сравнително ниска през последните седмици, въпреки бурния скок, довел до стартирането на Shibarium. Към момента на писане мем монетата се търгуваше на $0,0000073, което представлява спад от 3,14% през последните 24 часа, според данните на CoinMarketCap.

Последни новини

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Zipmex Thailand спира дейността си след регулаторни изисквания

Zipmex Thailand спира търговските операции в отговор на регулаторните предизвикателства Zipmex Thailand, борса за криптовалута, внезапно преустанови дейността си в отговор на регулаторните изисквания, наложени от...

Най-популярни

Реклама