НачалоНовини за криптовалутиНовини за Алткойни / AltCoinsТокените на GALA са изправени пред натиск

Токените на GALA са изправени пред натиск

-

Токените на GALA са изправени пред натиск на фона на съдебни притеснения – Borroe.Finance ($ROE) ли е безопасното убежище?

На фона на вътрешните борби на GALA, Borroe.Finance ($ROE) се очертава като Web3 Sanctuary

На фона на продължаващите спорове между съоснователите на GALA, Borroe.Finance ($ROE) бързо печели признание като Web3 убежище, благодарение на доверието, вкоренено в неговата мрежа чрез блокчейн технологията и изкуствения интелект (AI).

Borroe.Finance: Безпроблемно свързване на кредитополучатели и кредитори

Традиционните системи за финансиране са известни със своята негъвкавост, което често предизвиква разочарование. Borroe.Finance се справя с това, като използва AI алгоритми за рационализиране на процеса на набиране на средства, като взема предвид трудовия статус на кредитополучателя, доходите и кредитния рейтинг.

В резултат на това Borroe.Finance поставя интересите както на кредитополучателите, така и на кредиторите на преден план, благодарение на своя новаторски NFT пазар.

Очертавайки се като един от водещите DeFi проекти, Borroe.Finance дава възможност на Web3 бизнеса и създателите да получат незабавен достъп до средства, като преобразуват бъдещите си приходи от фактури, възнаграждения и абонаменти в NFT, които след това могат да се търгуват на пазара срещу предварителни пари. Borroe.Finance бързо се позиционира като топ криптовалута на DeFi, като използва изкуствен интелект, за да свърже кредиторите с кредитополучателите.

С изкуствения интелект, оглавяващ доверието в мрежата Borroe.Finance, тази криптовалута печели предимство пред GALA, тъй като нейните правни проблеми се задълбочават.

AI технологията непрекъснато напредва, като потенциално играе ключова роля в предлагането на по-точни условия на кредита за кредитополучателите. Следователно Borroe.Finance се очертава като една от най-добрите криптовалути за инвестиране въз основа на своя дългосрочен потенциал.

Вижте още  Покупката на нови монети Uniswap е добра

Като се има предвид привлекателността на Borroe.Finance за кредитополучателите в сектора Web3, търсенето на неговия роден токен, $ROE, се очаква постоянно да повишава стойността му. Например, етап 1 предварителна продажба вече видя закупуването на повече от 75 милиона $ROE токени, подчертавайки статута на $ROE като една от най-добрите монети за инвестиции, тъй като Borroe.Finance продължава да демонстрира своя случай на използване като мост между кредиторите на Web3 и кредитополучатели.

GALA се изправя пред тежка битка

Въпреки че Gala Games (GALA) заема значителна позиция в гейминг пейзажа на Web3, продължаващите съдебни битки оказват влияние, което води до 16% спад в стойността й през изминалата седмица, според данни на CoinGecko.

След завеждането на съдебно дело за производни акционери от главния изпълнителен директор и съосновател на GALA, Ерик Шиермайер, криптовалутата се сблъска с множество неуспехи.

Шиермайер обвини своя съосновател Райт Търстън и неговата инвестиционна компания True North United Investments в незаконно присвояване на GALA токени на стойност приблизително 130 милиона долара в началото на 2021 г.

Следователно се очаква правна разправа в съда, тъй като съоснователите се опитват да се освободят от всякакви неправомерни действия. Въпреки това този смут поставя GALA в неизгодно положение, тъй като токенът се бори с намаляващото доверие сред инвеститорите.

В резултат на това Borroe.Finance е готов да блесне като предпочитано убежище в пространството Web3, подкрепено от своите стабилни предпазни мерки и иновативна технология.

Последни новини

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Zipmex Thailand спира дейността си след регулаторни изисквания

Zipmex Thailand спира търговските операции в отговор на регулаторните предизвикателства Zipmex Thailand, борса за криптовалута, внезапно преустанови дейността си в отговор на регулаторните изисквания, наложени от...

Най-популярни

Реклама