НачалоНовини за криптовалутиНовини за Кардано /ADASolana надминава Cardano със скок на цените

Solana надминава Cardano със скок на цените

-

Solana (SOL) надминава Cardano (ADA) с двуцифрен скок на цените

Solana напредва: Сила, с която трябва да се съобразявате в Crypto Arena

Solana (SOL) се очерта като доминираща сила на пазара на криптовалута, надминавайки конкурентите и отбелязвайки значителен двуцифрен скок на цените. На цена от $28,40, SOL отбеляза впечатляващото увеличение от 29,4% през последната седмица, докато Cardano (ADA) се покачи само с 4,1% до $0,25.

С пазарна капитализация от близо 11,9 милиарда долара, Solana си осигури осма позиция в класацията на CoinGecko, докато Cardano, оценен на 9 милиарда долара, в момента е на девето място. Трябва да се отбележи, че скорошното рали на Solana надмина всяка друга криптовалута в топ 10, включително XRP, въпреки инерцията на последната от юридическите победи на Ripple.

Азиатски инвеститори подхранват възхода на Солана

Последните данни показват, че азиатските инвеститори са изиграли значителна роля за забележителното представяне на Solana. Графиката илюстрира значителна възходяща траектория на кумулативната възвръщаемост за SOL в Азиатско-Тихоокеанския регион (APAC). Междувременно пазарът на САЩ остава стабилен, а Европейският съюз (ЕС) бележи скромен ръст.

Азиатски инвеститори стимулират ралито на Солана

Процъфтяващият NFT пазар на Solana

Успехът на Solana се простира отвъд цената на токена, особено в арената на незаменимите токени (NFT). Според данни на CryptoSlam, блокчейнът Solana регистрира продажби на NFT от $1,43 милиона през последните 24 часа. Докато Ethereum водеше с продажби на NFT, надхвърлящи $9,9 милиона, Solana се класира на второ място, оставяйки конкуренти като Cardano зад себе си със скромните $132 929 продажби на NFT.

Нарастващата популярност на Solana, съчетана с процъфтяващия му NFT пазар, я позиционира като страхотен съперник, привличайки вниманието както на глобалните инвеститори, така и на ентусиастите.

Вижте още  В САЩ конфискуваха 9 милиона долара в Tether

Моля, имайте предвид, че инвестициите в криптовалута носят рискове и тази информация се предоставя само за информационни цели.

Solana (SOL) се очертава като доминираща сила на пазара на криптовалута, надминавайки конкурентите си и отбелязвайки значително двойно скок на цифровата цена. На цена от $28,40, SOL отбеляза впечатляващото увеличение от 29,4% през последната седмица, докато Cardano (ADA) се покачи само с 4,1% до $0,25.

С пазарна капитализация от близо $11,9 милиарда, Solana си осигури осма позиция в класацията на CoinGecko, докато Cardano, оценен на $9 милиарда, в момента е на девето място. За отбелязване е, че неотдавнашното покачване на Solana надмина всяка друга криптовалута в топ 10, включително XRP, въпреки инерцията на последната от юридическите победи на Ripple.

Азиатските инвеститори подхранват възхода на Solana

< p>Последните данни показват, че азиатските инвеститори са изиграли значителна роля за забележителното представяне на Solana. Графиката илюстрира значителна възходяща траектория на кумулативната възвръщаемост за SOL в Азиатско-Тихоокеанския регион (APAC). Междувременно пазарът на САЩ остава стабилен, а Европейският съюз (ЕС) бележи скромен възход.

"Азиатските

Процъфтяващият NFT пазар на Solana

Успехът на Solana се простира отвъд цената на токена, особено в арената на незаменимите токени (NFT). Според данни на CryptoSlam, блокчейнът Solana регистрира продажби на NFT от $1,43 милиона през последните 24 часа. Докато Ethereum водеше с продажби на NFT над $9,9 милиона, Solana се класира на второ място, оставяйки конкуренти като Cardano зад себе си със скромните $132 929 продажби на NFT.

Нарастващата популярност на Solana, съчетана с неговия процъфтяващ NFT пазар, го позиционира като страхотен претендент, привличайки вниманието както на глобални инвеститори, така и на ентусиасти.

Вижте още  Платформата за цифрови активи Bakkt следва Robinhood

Моля, имайте предвид, че инвестициите в криптовалута носят рискове и тази информация се предоставя само за информационни цели.

Последни новини

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Zipmex Thailand спира дейността си след регулаторни изисквания

Zipmex Thailand спира търговските операции в отговор на регулаторните предизвикателства Zipmex Thailand, борса за криптовалута, внезапно преустанови дейността си в отговор на регулаторните изисквания, наложени от...

Взаимодействието между ликвидността в долари и цената на биткойн

Съоснователят на BitMEX хвърля светлина върху взаимодействието между ликвидността в долари и цената на биткойн Съоснователят на BitMEX Артър Хейс предвижда ръст на биткойните на фона...

Най-популярни

Реклама