НачалоНовини за криптовалутиНовини за Етериум / ETHEthereum: Standard Chartered прогнозира цена от $8K до 2026 г.

Ethereum: Standard Chartered прогнозира цена от $8K до 2026 г.

-

Прогноза за цената на Ethereum: Standard Chartered прогнозира цена от $8K до 2026 г. – Ще пробие ли Ether (ETH) под това ключово ниво на подкрепа?

Ethereum е изправен пред тест за подкрепа на фона на смелата ценова прогноза на Standard Chartered

Ethereum (ETH) в момента се движи около границата от $1550, след като срещна значителна съпротива при $1630 и беше свидетел на рязко обръщане. Това обръщане настъпи, след като ETH/USD се сблъска със силна съпротива при своите 21-дневни и 50-дневни пълзящи средни (DMA). Въпреки това Ethereum намира временна подкрепа над решаващото дългосрочно ниво от $1550. Въпреки възходящия изследователски доклад от Standard Chartered, който прогнозира потенциален скок до $8 000 до 2026 г., настроенията на пазара остават непроменени.

Ръководителят на отдела за изследване на цифровите активи на Standard Chartered Bank, Джеф Кендрик, подчерта доминирането на Ethereum в сферите на не- Заменяеми токени (NFT) и децентрализирани финанси (DeFi). Той очаква Ethereum да се превърне в доминиращия блокчейн за бързо развиващите се сектори на уеб3 игри и токенизация, което води до значително търсене. Кендрик заяви, че тези разработки могат да покажат индустрии от реалния свят, преминаващи към Ethereum, потвърждавайки неговите предимства пред съществуващите настройки, предвиждайки значителен напредък в тези области до 2025-26 г. Той също така предложи възможно възстановяване на Ethereum обратно до $4000 до края на 2024 г., водено отчасти от събитието за преполовяване на биткойн, стимулиращо целия пазар на криптовалута.

Близкото бъдеще на Ethereum обаче изглежда несигурно. Криптовалутата тества критично дългосрочно ниво на подкрепа при $1550. Ако тази подкрепа се счупи, това може да проправи пътя за бърз спад обратно към дъната от март 2023 г. под $1400, което показва потенциален краткосрочен спад до 12%. Настоящият макроикономически климат допринася за несигурността, като геополитическото напрежение и икономическите фактори потенциално оказват влияние върху пазара. Скорошните слаби пазарни условия на Ethereum, съчетани със слабото търсене на фючърсни ETF на Ethereum и продажбите на токени от Ethereum Foundation, допринасят за преобладаващите мечи настроения.

Вижте още  Биткойн (BTC) записва 10-седмично дъно

За инвеститорите, които търсят възможности сред тази несигурност, диверсификация на крипто холдинги и проучване опции с висок риск и висока възнаграждение като предварителни продажби на крипто са жизнеспособни стратегии. Участието в предварителни продажби включва инвестиране в токени на нововъзникващи крипто проекти за подпомагане на тяхното развитие. Тези токени обикновено се продават на по-ниски цени, предлагайки потенциал за значителни печалби, ако проектите успеят. Cryptonews редовно идентифицира обещаващи проекти за предварителна продажба, предоставяйки на инвеститорите възможности за потенциално осигуряване на инвестиции на ранен етап.

Отказ от отговорност: Инвестициите в криптовалута носят присъщи рискове и трябва да се подхожда предпазливо. Тази статия е предоставена само за информационни цели и не представлява финансов съвет. Инвеститорите трябва да проведат задълбочено проучване и да обмислят своята толерантност към риск, преди да вземат инвестиционни решения. Възможна е загуба на капитал на пазара на криптовалута.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама