НачалоNFT крипто новиниПродажбите на NFT скочиха

Продажбите на NFT скочиха

-

Обемът на продажбите на NFT скочи до 129 милиона долара през ноември, според данните на Nansen

Постоянен скок в обема на продажбите на NFT сигнализира за устойчивост на фона на пазарни предизвикателства

Пазарът на незаменими токени (NFT) показа забележителна устойчивост, демонстрирайки стабилен скок в седмичния обем на продажбите на етер (ETH), както се съобщава от платформата за анализ на блокчейн Nansen. В скорошна публикация в X (бивш Twitter), Нансен подчерта впечатляващия растеж, разкривайки, че обемът на продажбите на NFT непрекъснато нараства през седмиците, достигайки забележителни етапи в крипто пространството.

Стаен растеж в NFT Обем на продажбите

Данните на Нансен очертаха положителната траектория на пазара на NFT. През седмицата, завършваща на 9 октомври, продажбите на NFT бяха регистрирани на 29 704 ETH, което се равнява на около 56 милиона долара при текущи пазарни цени на ETH. Обемът на продажбите продължи да нараства всяка седмица, като в крайна сметка достигна 68 342 ETH, което се превежда на над $129 милиона.

Пазарни лидери и колекции

Сред NFT пазарите, Blur се очерта като доминираща сила, като се гордее с най-високия дял от обема на търговия с NFT през последните 30 дни. Според агрегатора на данни NFTGo, Blur записа впечатляващ обем на търговия от 161 433 ETH, което се равнява приблизително на 305 милиона долара, през предходния месец. OpenSea си осигури второто място с обем на търговия от 52 307 ETH, приблизително $100 милиона.

Когато става въпрос за колекции на NFT, Bored Ape Yacht Club (BAYC) поведе групата, показвайки най-високия обем на търговия в последните 30 дни. Колекцията на BAYC записа значителен обем от 35 226 ETH, оценени на около 66,7 милиона долара. Той беше следван плътно от Mutant Ape Yacht Club (MAYC) с 14 947 ETH и The Captainz с 9 948 ETH обем на търговия.

Вижте още  Блокчейн стартиращи фирми си осигуряват финансиране

Въпреки че CryptoPunks поддържа позицията си на най-добра колекция по отношение на пазарна капитализация, търговията му обемът през последните 30 дни възлиза на 5773 ETH.

Положителни пазарни индикатори

За отбелязване е, че данните на NFTGo също разкриха 12% увеличение на търговците на NFT спрямо последните седем дни. Броят на адресите на купувачите достигна 22 804, докато продавачите бяха общо 27 308 за същия период. Междувременно броят на портфейлите, съдържащи NFT, остана стабилен около шест милиона.

Устойчивост сред предизвикателства

Скокът в обема на търговия с NFT идва в момент, когато пазарът се изправи пред привидно мечи новини. На 3 ноември пазарът за NFT OpenSea влезе в заглавията, като обяви намаляване на работната сила, съкращавайки половината персонал, докато платформата се подготвя да пусне своята втора версия.

Тези положителни пазарни индикатори подчертават устойчивостта и трайната привлекателност на NFT в лицето на предизвикателствата, демонстрирайки стабилната природа на NFT екосистемата, докато тя продължава да се развива и процъфтява в рамките на крипто пейзажа.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама