НачалоНовини за криптовалутиНовини за Биткойн / BTCАнализатор прогнозира „следващата спирка“ - $40 200 за биткойн

Анализатор прогнозира „следващата спирка“ – $40 200 за биткойн

-

Анализатор прогнозира „следващата спирка“ на биткойн (BTC) на $40 200

Биткойн се насочва към $40 200 на фона на възходящия импулс: Анализ

Неотдавнашната пазарна волатилност на биткойн привлича вниманието на крипто ентусиасти и инвеститори, създавайки влакче в увеселителен парк в цените на цифровите активи. Надминавайки $36 700, пазарните анализатори очакват оптимистична траектория за биткойн, поставяйки поглед към $40 200 като следващ важен етап.

Първоначалната контролна точка за текущата възходяща тенденция на биткойн беше $34 300, ниво, уверено надминато, стимулирайки общия пазар настроения. Прогнозата за $40 200 не е просто пожелателно мислене; той се основава на технически анализ, по-специално ниво на корекция на Фибоначи – инструмент, използван от търговците за идентифициране на потенциални нива на обръщане. Подходът към $40 200 е в съответствие с психологическите тенденции на търговците да се насочват към кръгли числа, често служейки като съпротива или подкрепа поради общи стратегии за търговия.

Анализът на графиката разкрива 275-дневен модел на дъно, показващ стабилна база, от която Биткойн започна своя възход. Такива модели, разпознати като бичи настройки, сигнализират за обръщане от предишни низходящи трендове, създавайки основа за потенциално устойчиво възходящо движение. Добавянето към положителната перспектива е 200-дневната плъзгаща се средна (MA), решаващ индикатор, наблюдаван от институционалните инвеститори, засилвайки възходящото настроение, тъй като биткойн поддържа траекторията си над тази линия.

Отвъд $40 200, следващият значим нивото на съпротива е идентифицирано на $44 300, което представлява по-съществен тест за импулса на Биткойн. Това ниво е подчертано от исторически ценови действия, при които биткойнът е срещал съпротива в миналото, което го прави критично бойно поле както за биковете, така и за мечките.

Вижте още  Обзор на изминалата седмица в крипто новините

В заключение, докато целта от $40 200 изглежда постижима за биткойн, инвеститорите са посъветвани да останат бдителни. Пътят към по-високи оценки включва потенциални отстъпления и присъщата нестабилност на пазара на криптовалута. Успешно нарушение на $40 200 може да отвори възможности за допълнителни печалби към $44 300. Въпреки това, постигането на тези етапи зависи от поддържането на текущата инерция и благоприятните пазарни условия. Както винаги, разумното управление на риска остава от съществено значение при навигирането в динамичния пейзаж на инвестициите в криптовалута.

Отказ от отговорност: Инвестициите в криптовалута включват рискове и хората трябва да проведат задълбочено проучване, преди да вземат инвестиционни решения. Предоставената информация е само за информационни цели и не представлява финансов съвет.

Последни новини

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Zipmex Thailand спира дейността си след регулаторни изисквания

Zipmex Thailand спира търговските операции в отговор на регулаторните предизвикателства Zipmex Thailand, борса за криптовалута, внезапно преустанови дейността си в отговор на регулаторните изисквания, наложени от...

Най-популярни

Реклама