НачалоНовини за криптовалутиRebel Satoshi: Следващата голяма мем монета

Rebel Satoshi: Следващата голяма мем монета

-

Юноша магнат в Bitcoin и Ethereum: Какво се задава на хоризонта за следващата му голяма инвестиция?

Следващото крипто начинание на Yousof Altoukhi: Rebel Satoshi се появява като новата мем монета за гледане

Yousof Altoukhi, базираният в Лондон тийнейджър милионер, известен с успеха си в крипто инвестициите, сега гледа към следващото голямо нещо в мем монети—Rebel Satoshi. Само на 13-годишна възраст Алтухи се задълбочи в биткойн и най-добрите алткойни като Ethereum, превръщайки се в експерт след бича през 2017 г. През 2021 г. той направи заглавия като един от най-младите крипто милионери в света и дори стартира своя собствена криптовалута, Y Coin, която насърчава управлението и правото на глас за всички потребители, независимо от техния дял.

Възходът на Юсоф Алтуки

Пътуването на Алтуки в крипто започна през 2013 г., когато той инвестира в биткойни и най-добрите алткойни. До 2018 г. той разшири портфолиото си, инвестира в различни цифрови валути и закупи ASIC копачи за копаене на биткойни. През 2021 г. той получи признание като един от най-младите крипто милионери и представи Y Coin, наблягайки на равното управление за всички притежатели.

Rebel Satoshi: Следващата голяма мем монета

Rebel Satoshi е най-новият проект, който привлича вниманието на Altoukhi, в съответствие с неговия бунтарски дух и застъпничество за децентрализация. Meme монетите, известни със своята виралност, придобиха огромна популярност и Rebel Satoshi се стреми да последва примера им. Черпейки вдъхновение от Сатоши Накамото и Гай Фокс, целта на Rebel Satoshi е да постигне пазарна капитализация от 100 милиона долара, използвайки популярността на мем токените.

Фондацията на Rebel Satoshi

Rebel Satoshi изгражда общност със сходни мисли чрез интерактивни куестове и споделяне на мемове в Rebel Meme Hall of Fame. Проектът въвежда колекция от 9999 герои и колекционерски предмети с тематика на бунтовниците като NFT, предоставяйки на членовете уникална представа за историята на Rebel Satoshi. Токенът $RBLZ, родната криптовалута на Rebel Satoshi, позволява на потребителите да участват в залагане за пасивен доход.

Вижте още  Разочароващата история на XRP airdrops

Възможности в предварителната продажба на Rebel Satoshi

Rebel Satoshi в момента е в бърза ускорена предпродажба, предлагаща достъпна входна точка за инвеститорите. Кръгът за ранно записване, първият от петте етапа на предварителна продажба, позволява на участниците да придобият $RBLZ за $0,010. Предварителната продажба предоставя възможност за ранните купувачи да се възползват от 30% увеличение на стойността на $RBLZ до $0,013 в кръг 2. Освен това, ранните купувачи може да изпитат 150% увеличение на своите притежания, като очакваната стойност на $RBLZ достига $0,025.

За най-новите актуализации и допълнителна информация заинтересованите лица могат да посетят официалния уебсайт за предварителна продажба на Rebel Satoshi или да се свържат с Rebel Red чрез Telegram.

Докато Юсоф Алтуки продължава да е пионер в нови начинания в крипто пространството, Rebel Satoshi се очертава като потенциален променящ играта в нишата на мем монетите, съчетавайки бунтарски дух с новаторска ангажираност на общността.

Последни новини

Ackee Blockchain с инструмент с отворен код срещу рискове от хакове

Ackee Blockchain разкрива Python инструмент с отворен код, „Wake“, за смекчаване на нарастващите рискове от хакове Ackee Blockchain разкрива „Wake“: базирана на Python рамка за тестване...

Биткойн ETF с най-големите седмични притоци на крипто

Нарастващият интерес към спот биткойн ETF стимулира най-големите седмични притоци на крипто, достигайки $346 милиона Чупещ рекорди приток от $346 милиона в инвестиционни продукти за дигитални...

Чарлз Хоскинсън търси признание за влиянието на Cardano върху Ethereum

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън подчертава иновациите на Cardano на фона на усилията за преструктуриране на Ethereum Чарлз Хоскинсън, основателят на Cardano, твърди, че блокчейнът Ethereum...

Партньор на Shiba Inu със значителни разработки

Партньорът на Shiba Inu - Welly с голямо съобщение, предизвиква спекулации в общността След успешното партньорство между Shiba Inu и италианския ресторант за бързо хранене Welly's...

Най-популярни

Реклама